Szerintetek ez az étrend segít lefogyni?
20:58 vok
hát nekem nem megerőltető és a lábaim is jól bírják, egyik ismerősöm orvos és ő is jónak tartotta
mellette néha úszok és biciklizek is
Attól függ, miből mennyit eszel. Mert az egy dolog, hogy a teljes kiörlésű liszt egészségesebb (jobban tudja hasznosítani a szervezet), de nem tartalmaz kevesebb kalóriát, mint a fehér liszt. Ugyanez a barnarizzsel, a barna cukorról nem is beszélve. Meg nem mindegy az olaj mennyisége sem (egy csirkemellet is el lehet készíteni kalóriabombaként, ha bő olajban sütöd, főleg ha panírban).Tehát ezek még önmagában nem biztos, hogy garantálják a fogyásodat.
Arra is figyelj, hogy pl. a joghurtok 98%ban van cukor (a diétás joghurtokban is!, annyi, hogy azok alacsony zsírtartalmúak általában). Mindig nézd meg a címkéket! Amúgy meg jó ha napi 5-6szor eszel (az étrenddel már nem is fárasztalak, hogy miket ajánlok:))
Ja és edzeni sem árt, de szerintem ne fuss, inkább szobabiciklizz -ha van bicajod- és mellette tornázz dvdre. Szerintem elég minden másnap, nem kell naponta. Így van ideje regenerálódni az izmaidnak.
Az, hogy mennyi idő, mindenkinél más. Hivatalosan heti fél-1 kilót szoktak mondani, hogy az az ideális. De az tök normális ha az első hetekben, vagy hónapokban gyorsabban megy. Én volt,hogy 10kilót fogytam 1 hét alatt, de jelentős felesleg is volt rajtam. Meg az nem -10 kiló zsírt jelentett, hanem víz stb. veszteséget elsősorban.
Nem akartam okoskodni, de elég tapasztalt vagyok ilyen téren, mert voltam anorexiás is és 105 kilós csaj is és már vagy 8 éve ilyenekkel foglalkozom (csomó szakirodalmat fellapoztam, meg dietetikusokhoz jártam).
Nem írtál kcal mennyiségeket.Számold ki napi 1500-1700-ra kb.
Kenyeret,meg pékárút diéta alatt ne egyél szerintem.
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__90-napos-dieta__10..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!