Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mivel motiváljátok magatokat...

Mivel motiváljátok magatokat hogy sikeres legyen a fogyókúrátok?

Figyelt kérdés
2021. jan. 27. 15:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, hogy így talán nem leszek cukorbeteg, és megúszom azt, hogy a hátralevő életemben egy normális kaját sem ehetnék.
2021. jan. 27. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Megnézek egy-egy klippet a különböző Ma 600 LB Life szerű sorozatokból és utána máris elmegy az étvágyam is, nemhogy a csoki, cukor stb utáni sóvárgásom.
2021. jan. 27. 15:47
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Megnézem újra a fotót magamról ami kiverte a biztosítékot és nekiálltam az diétának.
2021. jan. 27. 18:35
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Rájövök hogy hiába a pénz, szép ház, diploma, ha a legfőbb dolgot, amiben élek és ami értem van, azt nem becsülöm- és tartom karban 100%osan.

Így lehet csak teljes az életem.

2021. jan. 27. 20:02
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Kardio közben bikinis lányos videókat nézek. Elhussan a 40-50 perc🤪
2021. jan. 28. 07:28
 6/6 anonim ***** válasza:
Volt egy kedvenc nadrágom, ami ma már kb csak lóg rajtam, így nem hordom, de megtartottam motivációnak, hogy régen ez volt a méretem. Illetve nem érzem sanyargatásnak a diétát, már nem az egészségtelen dolgokat kívánom legtöbbször. Ha meg mégis, eszek belőle valamennyit, mert ha megvonom magamtól, csak rosszabb lesz később. Így ugyanúgy eszek csokit, tésztás kajákat, csak nem ezekre alapozom az étkezésem.
2021. jan. 29. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!