Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi a tapasztalatotok a fogyasz...

Mi a tapasztalatotok a fogyasztó tablettákkal kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Számos módszert próbáltam a fogyásra: kalóriaszámlálás, mozgás.

Tudom, hogy a súlyom sose volt a normális felett (175 cm-vel 60-63 kg között mozgott), de ha megszaladt, igyekeztem pár kilót leadni.

Most, hogy itthonról dolgozok, és sem táncolni, sem úszni nem tudok eljárni, felcsúszott jó néhány kiló: most 66 kg vagyok. Sose voltam ennyire nehéz, és érzem is magamon. Próbáltam itthoni tornát, diétát, de mostanában a gerincproblémám miatt sokszor annyira fáj a derekam, és a lábamba is sugárzik ki, hogy sokszor a járás is problémát jelent. Emiatt sokszor nagyon el tudok keseredni, és sajnos az a típus vagyok, aki bánatában eszik.

Szóval végső megoldásként eszembe jutottak a fogyasztó tabletták. Nem tudom, hogyan is működnek, esetleg volt-e vele valakinek tapasztalata. Undorodom magamtól és ilyen fizikai állapotban nem tudom, nincs jobb ötletem, ami megoldást jelenthetne erre.

2021. jan. 27. 12:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Kérdező, akik reklámozzák ezeket a vackokat a saját testükkel, azok többnyire nem teszik hozzá, hogy az alakjukat emellett rendszeres testmozgással és helyes diétával érték el! Legjobb esetben liliputi kis betűkkel írnak egy megjegyzést, hogy ajánlott az X óra testmozgás és Y alatti kalóriabevitel, de a legtöbbje még ennyivel se bajlódik, vedd meg a cuccost, és hidd azt, hogy ettől fogyni fogsz.

Ide kívánkozik a klasszikus vicc, amikor szexuálisan aktív asszonyka elmegy a férjével az orvoshoz, hogy mondjon egy tuti fogamzásgátló módszert, amihez nem kell gumi meg tabletta meg effélék.

Az orvos vakarja a fejét, és kijelenti:

- Hét kérem, Dűne 2000-t kell játszani számítógépen.

- És előtte, vagy utána?

- HELYETTE!!!

2021. jan. 29. 00:11
 12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, úgy döntöttem, hogy kipróbálom azt a fogyasztó tablettát, amelyet az egyik felhasználó javasolt és növeli a kalória felhasználást. Jelenelg gyulladáscsökkentőt szedek a derekamra, de amint ismét csökkennek a tüneteim, elkezdek gyógytornázni és megtoldom valami könnyű alakformáló, erősítő ghyakorlatokkal is. Drukkoljatok. :)
2021. jan. 31. 00:52
 13/14 anonim ***** válasza:
#12-es mi a tabletta neve?
2021. jan. 31. 11:00
 14/14 A kérdező kommentje:

#13-as:

lipitek burn calories.

2021. febr. 4. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!