Mi a tapasztalatotok a fogyasztó tablettákkal kapcsolatban?
Számos módszert próbáltam a fogyásra: kalóriaszámlálás, mozgás.
Tudom, hogy a súlyom sose volt a normális felett (175 cm-vel 60-63 kg között mozgott), de ha megszaladt, igyekeztem pár kilót leadni.
Most, hogy itthonról dolgozok, és sem táncolni, sem úszni nem tudok eljárni, felcsúszott jó néhány kiló: most 66 kg vagyok. Sose voltam ennyire nehéz, és érzem is magamon. Próbáltam itthoni tornát, diétát, de mostanában a gerincproblémám miatt sokszor annyira fáj a derekam, és a lábamba is sugárzik ki, hogy sokszor a járás is problémát jelent. Emiatt sokszor nagyon el tudok keseredni, és sajnos az a típus vagyok, aki bánatában eszik.
Szóval végső megoldásként eszembe jutottak a fogyasztó tabletták. Nem tudom, hogyan is működnek, esetleg volt-e vele valakinek tapasztalata. Undorodom magamtól és ilyen fizikai állapotban nem tudom, nincs jobb ötletem, ami megoldást jelenthetne erre.
Kérdező, akik reklámozzák ezeket a vackokat a saját testükkel, azok többnyire nem teszik hozzá, hogy az alakjukat emellett rendszeres testmozgással és helyes diétával érték el! Legjobb esetben liliputi kis betűkkel írnak egy megjegyzést, hogy ajánlott az X óra testmozgás és Y alatti kalóriabevitel, de a legtöbbje még ennyivel se bajlódik, vedd meg a cuccost, és hidd azt, hogy ettől fogyni fogsz.
Ide kívánkozik a klasszikus vicc, amikor szexuálisan aktív asszonyka elmegy a férjével az orvoshoz, hogy mondjon egy tuti fogamzásgátló módszert, amihez nem kell gumi meg tabletta meg effélék.
Az orvos vakarja a fejét, és kijelenti:
- Hét kérem, Dűne 2000-t kell játszani számítógépen.
- És előtte, vagy utána?
- HELYETTE!!!
#13-as:
lipitek burn calories.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!