Van itt olyan akinek sikerült combból és fenékről fogynia?
Figyelt kérdés
Diéta, edzés hogyan lehetséges?2021. jan. 27. 01:48
11/22 anonim válasza:
Nekem is ez van..170cm 59kg és mindenki mondja hogy ha nem akarok anorexias lenni ne fogyjak..de undorodom a combomtól
12/22 anonim válasza:
#11-es: ugye azzal tisztába vagy, hogy nem a súlyától lesz valaki anorexiás?
Tisztában vagy az anorexia fogalmával? Mert úgy látom nem.
13/22 anonim válasza:
Teljesen tisztában vagyok, úgy értettem hogy nem akarják hogy úgy néztek ki mint egy anorexiás..
14/22 anonim válasza:
#13-mas: mégegyszer leírom: NEM A SÚLYÁTÓL lesz valaki anorexiás!!! 100 kilósan is lehet valaki anonexiás, nem csak sovány arorexiások vannak. Nézz utána az anorexia fogalmának, mert látom nagyon nem vagy tisztába vele.
15/22 anonim válasza:
Pont engem nem fogsz de kioktatni, akit már egyszer diagnosztizáltak vele..mégegyszer elmondom, hogy tisztába vagyok vele☺️
16/22 anonim válasza:
#15-ös: tudom miről beszélek:) én sem vagyok csont sovány anorexiásan...ha tényleg anorexiás lettél volna (nem pedig kamu anorexiás), akkor ezt tudnod kellene.
17/22 A kérdező kommentje:
Naa naaa ne veszekedjetek 😅
11esnek azt szokták mondani, hogy ne fogyjon mert anorexiás lesz.... Most erről ő tehet? Nem... Ha leírta, hogy tudja mi az akkor tudja... Mellesleg ez nem egy hatalmas probléma, gondolom ha megmondták neki, hogy az volt nem ő találta ki. Nyugalom...
2021. jan. 28. 22:02
18/22 anonim válasza:
Drága kérdező, látom te sem érted, kár is magyarázni, ha nem vagy benne, nem értheted ezt az egészet, de kívánom, hogy soha ne tudd meg milyen!
19/22 A kérdező kommentje:
Persze, hogy nem értem, de szívesen meghallgatnám a tapasztalataidat, vagy hogy milyen ez a helyzet... Nem kötekedésnek szántam sem a kérdést sem a választ...
Remélem jobban leszel.😔
2021. jan. 28. 23:48
20/22 anonim válasza:
Oké, elhisszuk neked, az anorexiások nem vékonyak, kovérek, csak már ne magyarázd tovább kérlek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!