Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van itt olyan akinek sikerült...

Van itt olyan akinek sikerült combból és fenékről fogynia?

Figyelt kérdés
Diéta, edzés hogyan lehetséges?

2021. jan. 27. 01:48
A kérdező szavazást indított:
Én fogytam
Nekem nem sikerült
Nem próbáltam meg
29 szavazat
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Nekem diétával is lement, de legjobb a futás.(Legtöbb sport amúgy hatásos)

Nem is feltétlen fogysz, hanem formál. Nyilván a feleslegtől is függ.

2021. jan. 27. 04:47
 2/22 anonim ***** válasza:
94%
Egyél kevesebbet és mozogj többet. Ez a titka az egésznek.
2021. jan. 27. 05:39
 3/22 anonim ***** válasza:
96%
Úszás, futás a legjobb alakformáló .
2021. jan. 27. 06:00
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen sorrendben igen. Diéta es sok testmozgás. 24L
2021. jan. 27. 06:18
 5/22 anonim ***** válasza:
100%
Mivel mindenhonnan fogytam, így igen, onnan is. Diéta, mozgás kombó, nyilván.
2021. jan. 27. 07:55
 6/22 anonim ***** válasza:
95%
helyi zsírégetés még mindig nincs
2021. jan. 27. 08:03
 7/22 anonim ***** válasza:
94%
Én versenyszinten sportolok, de nyáron hogy nincs szezon sose akkor felpakoltam egy kicsit magamra. A legjobb volt nekem a futás és az itthoni edzés. Plusz a cukor és a liszt elhagyása teljes mértékben:D
2021. jan. 27. 08:20
 8/22 anonim válasza:
96%

50 éves édesanyám 22 kilot fogyott. Az volt a lényeg, hogy szite majdnem elhagyták az étrendbol a fehér lisztes termékeket. Semmi péksutemény, kevés tészta. Tobb hus és zoldség, esetleg tojás, hal. Reggelire még ettek kenyeret néha (ocsém is diétázott), de ebédre és vacsira már nem. Vacsora szigoruan csak este hatig. Max fél 7. Utána már semmi. Gyumolcsot is csak delután 3-4 vagy hogy.

Természetes elhagytak minden féle csokit, édes uditot, csak ásványvizet ittak.

Soha nem ettek keveset, nem sanyargatták magukat, csak nagyon meggondolták mit ettek. De mivel 50 éves norol van szo, semmi ez a nagyon modern diéta, hanem sima egyszeru otthoni diétás kajákat csináltak.

Kimondottam torna nem nagyon volt. Forgoja és gerince is rossz neki. Eljárt naponta sétálni 30-40 percet, tavasszal nyáron hetente 1-2 rekreácios biciklizés.

FOgyott mindenhonnan. Felso test, also test. M nadrágrol lefogyott XSre. De van hogy néha gyerekméretet kéne venni. (elég alacsony is és) annyira vékonyra fogyott.

2021. jan. 27. 09:02
 9/22 anonim ***** válasza:
100%

Én fogytam, viszont nagyon nehezen, és az még mindig kritikus pontom, pedig 15 kiló lement. Bár én szeretem azt a kis felesleget, ami rajta van, csak szeretnèm, ha kicsit izmosabb lenne.

Kalóriát számolok, és tornázok, tavaly futottam is, de azt idén még nem.

2021. jan. 27. 12:11
 10/22 A kérdező kommentje:

Hát ha én elmondanám hány kiló vagyok hülyének is néznétek, hogy miért akarok fogyni....

Viszont a combom és a fenekem aránytalanul dagi... Egyszerűen undorító magamra nézni... Hiába eszek kevesebbet.... Egy pár napig bírom utána zabálok össze vissza...

2021. jan. 27. 12:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!