Van itt olyan akinek sikerült combból és fenékről fogynia?
Nekem diétával is lement, de legjobb a futás.(Legtöbb sport amúgy hatásos)
Nem is feltétlen fogysz, hanem formál. Nyilván a feleslegtől is függ.
50 éves édesanyám 22 kilot fogyott. Az volt a lényeg, hogy szite majdnem elhagyták az étrendbol a fehér lisztes termékeket. Semmi péksutemény, kevés tészta. Tobb hus és zoldség, esetleg tojás, hal. Reggelire még ettek kenyeret néha (ocsém is diétázott), de ebédre és vacsira már nem. Vacsora szigoruan csak este hatig. Max fél 7. Utána már semmi. Gyumolcsot is csak delután 3-4 vagy hogy.
Természetes elhagytak minden féle csokit, édes uditot, csak ásványvizet ittak.
Soha nem ettek keveset, nem sanyargatták magukat, csak nagyon meggondolták mit ettek. De mivel 50 éves norol van szo, semmi ez a nagyon modern diéta, hanem sima egyszeru otthoni diétás kajákat csináltak.
Kimondottam torna nem nagyon volt. Forgoja és gerince is rossz neki. Eljárt naponta sétálni 30-40 percet, tavasszal nyáron hetente 1-2 rekreácios biciklizés.
FOgyott mindenhonnan. Felso test, also test. M nadrágrol lefogyott XSre. De van hogy néha gyerekméretet kéne venni. (elég alacsony is és) annyira vékonyra fogyott.
Én fogytam, viszont nagyon nehezen, és az még mindig kritikus pontom, pedig 15 kiló lement. Bár én szeretem azt a kis felesleget, ami rajta van, csak szeretnèm, ha kicsit izmosabb lenne.
Kalóriát számolok, és tornázok, tavaly futottam is, de azt idén még nem.
Hát ha én elmondanám hány kiló vagyok hülyének is néznétek, hogy miért akarok fogyni....
Viszont a combom és a fenekem aránytalanul dagi... Egyszerűen undorító magamra nézni... Hiába eszek kevesebbet.... Egy pár napig bírom utána zabálok össze vissza...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!