Hogy tudok mellből fogyni?
#15-nek válasz: Kisebb lett a ruhaméretem, és beljebb tudom kapcsolni, de a lényeg, hogy a kosarat ugyanúgy kitölti, akkor is lazábban hagyom, meg ha beljebb teszem a kapcsot :/
#20-nak: háát nem tudom ezt fizetné e az állam, mivel annyira abnormálisan nem nagyok, csak az átlagtól nagyobbak, viszont van némi aszimmetria is, ami szintén nem túl szembetűnő melltartóban, de én annak is örülnék már ha a nagyobbat hozzáműtenék a kisebbhez :D
És mindenkinek aki nagyobb mell miatt panaszkodik: higgyétek el, nem örülnétek, ha ti is a nagyobb mell problémáival küzdenétek. Sokkal kényelmetlenebb, és nem is szebb. Az az igazi közepes méret ami tökéletes (szerintem) ez pedig olyan B-s kosár méret. De ez csak az én véleményem, én ennek örülnék, de a lényeg, hogy semmilyen szempontból nem jobb a nagy méret. Önbizalmat se ad többet, tőlem inkább elvesz. Ja és ha ez is szempont, akkor megsúgom, több figyelmet sem kapok miatta, szóval pasi téren sem feltétlenül előnyös, csak a mell, semmit sem ér.
Átérzem a problémát. 70 kilósan, 85C-vel én sem tudtam kényelmesen aludni hason, ez megnehezítette a mindennapokat, illetve minden felső, ami nem garbó volt, közönségesen állt rajtam. (A garbó pedig csak szimplán nem állt jól.)
Amikor fogytam és olyan 85B lett a kosárméretem, kénytelen voltam utána még sokáig a régi melltartóimat hordani, mivel nem volt keretem újakra. Hiába nem töltötte ki a kosarat a mellem, borzasztóan kövérnek éreztem magamat még 60 kilósan is, mivel ugye irreálisan nagynak tűnt az a kosár a vékonyabb alakomhoz. (Nem is értem, aki nádszálkarcsú nő létére még nagyobbítatja is őket. Nagyon irreális.)
Szóval át tudom érezni, noha már nem akkorák, mint “fénykoromban”. (Sőt, ha tovább fogynék, 2 szúnyogcsípés maradna a helyén.) Ha egészségügyi panaszt okoz, vagy nem komfortos, akkor tenni kell vele valamit. Bírom ilyenkor a tahó férfi kommenteket, hogy “de hát én szeretem a nagyot”... Hát akkor nyújtsatok 15 centit a megfelelő szerveteken ti is, pihentagyúak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!