Hogyan tudnék mellből fogyni?
Figyelt kérdés
16L úszó. 170 cm 56kg 75C mell. Nagyon zavar hogy ilyen nagyok a melleim2018. jan. 26. 22:38
2/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szívesen
2018. jan. 26. 22:42
4/11 anonim válasza:
Sajnalom de szerintem sehogy, alapbol nagyok a melleid. Nyugi, legalabb nem lesz gondod a pasizassal.
5/11 anonim válasza:
#4 ez elég nagy marhaság. Valószínű, hogy nem olyan fiúval akar összejönni a kérdező, aki mellméret alapján választ barátnőt.
6/11 anonim válasza:
Vagyis a korabeliek kilencven százaléka kilőve..
7/11 anonim válasza:
Sajnos ez van.
Ha nagyobb lenne, hátad fájna tőle, akkor még az orvos is javasolná a kisebbítést.
9/11 anonim válasza:
Szia, ha diétázol és kalóriadeficitben vagy akkor mellből is fogsz fogyni.
10/11 anonim válasza:
Nagyon típus függő! Van aki egy centit sem fogy a melléből (ismertem ilyet, 30kilót fogyott, de a cicije ugyanakkora hatalmas maradt), nekem a
Futástól ment össze kicsit. Vagyis próbáld ki, ártani nem ártasz vele ha futsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!