Hogy tudok mellből fogyni?
Figyelt kérdés
Nem tudom, hogy ez a kérdés mennyire tartozik ebba a kategóriába. De nagyon szeretnek valamit kezdeni a mellemmel, hogy kissebb legyen. Nagyon undorodom magamtol mikor ruha nélkül a tükörbe nézek.. mit tudnák csinálni? 17 éves lány vagyok.2021. jan. 25. 17:54
1/24 anonim válasza:
Nekem is jól jönne pár ötlet/tanács😔
2/24 anonim válasza:
Fogyásnál nem tudod meghatározni hogy honnan fogysz és milyen arányban, tehát szimplán fogynod kéne, ha máshol is van felesleg és fogyózol akkor onnan is csökkenni fog a zsír (ami tulajdonképpen egy jó dolog).
Erősebb mellizom adhat valamennyi tartást, tehát edzeni is érdemes.
3/24 anonim válasza:
Fekvőtámasszal. Ha jól tudom, a mellizmot is megerőlteti. Az úszás már biztosan! Sok sikert! :)
4/24 anonim válasza:
De elég csak a levegőben mellúszó mozdulatokat a karddal végezni.
6/24 anonim válasza:
Attól függ, hogy milyen a genetikád. De megnyugtatlak, a többségnek fogyáskor a melle kezd el fogyni először, mivel többségében zsírszövetből áll.
7/24 anonim válasza:
Sajnos én is utoljára fogyok a mellemből.... pedig jó lenne. A derekam vékony, 65 cm, alacsony is vagyok és 75/d a méretem. Szerintem csak a plasztika marad.
8/24 anonim válasza:
1: pszichológus, testképzavar
2: műtét
9/24 anonim válasza:
#8-as válaszoló: milyen testképzavar?????🤦♀️ Tudod te egyentalán mit jelent az???!!!
10/24 A kérdező kommentje:
6.nak már próbálkoztam vele de sajnos, ha fogyok én combból és fenékből fogyok. :(
2021. jan. 25. 18:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!