Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális így? *-) részletek lent.

Normális így? *-) részletek lent.

Figyelt kérdés
15 éves lány vagyok 156 cm és 55-56 kg. bizonyos internetes BMI kalkulátorok szerint ez normális, de vannak kivételek, ahol enyhe túlsúlyhoz sorol. Már fogytam 4kg-t. Hetente görkorcsolyázom, mert szerintem vastagabbak a combjaim a kelleténél. A barátaim szerint viszont így vagyok jó. Szerintetek fogynom kell még pár kg-t, hogy normális legyen, vagy jó így is? (megjegyzem 55 alá nem tudtam lemenni, pedig 3 hete fogyózom - 59kg voltam )
2010. aug. 15. 00:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

"Istenem, akkora kamu duma hogy a pasik a ducikra buknak..

Ezzel akarjátok nyugtatni magatokat?! Inkább fogyjatok le!

Ennek semmi igazságalapja nincs. A legjobb pasiknak mindig vékony barátjőnük van!!!"

Nem a ducikra, hanem azokra, akiken van mit fogni és a melltartójuk nem egy csontos bordát ölel körbe... Mellesleg abban igazad van, hogy nem minden pasinak a teltebbek jönnek be, de abban hogy a legjobb pasiknak mindig vékony barátnőjük van... Egyrészt kinek mi számít legjobbnak? Másrészt meg ez ugyanúgy nem igaz, mint az, hogy mindenkinek telt lány jön be... Ez mind általánosítás, de abban azért kiegyezhetünk szerintem, hogy a deszka csajok undorítóak és van egy normális középút...

2010. aug. 15. 17:05
 12/27 A kérdező kommentje:
Hát... :D szerintem is igaza van az utolsónak én már láttam olyan jó pasit akinek kicsit teltebb barátnője volt. Ízlések és pofonok. Azért egy duci nő is lehet csinos, ha igényesen öltözködik. Van olyan ismerősöm aki 160 cm és 45 kg saját vélemény szerint ez se egy normális állapot. :/ Én még így is "szerencsésnek" mondhatom magam, mások 100.000eket dobnak ki egy mellplasztikáért, nos ezt én megúsztam. Mindennek van valami jó oldala is :)
2010. aug. 15. 20:56
 13/27 anonim ***** válasza:
Szerintem lehet rajtad pár kiló felesleg, de nem vészes. Amúgy én is úgy gondolom, hogy a pasiknak a vékony nők jönnek be. Nem azt mondom, hogy anorexiás legyen, de 10ből 9 pasi szereti, ha a barátnőjének, lapos, feszes, hasa van, kicsi, formás feneke stb.
2010. aug. 16. 20:53
 14/27 anonim ***** válasza:
Nekem tokre az jon le a kommentjeidbol hogy egy elegedett es jokedvu csajszi vagy!a barataid szerint is igy vagy jo!a kilok igenis hazudhatnak,mert lehetsz izmos es vastagabb csontozatu.az biztos,h a testmozgast ne hagyd abba,alakits ki egy egeszseges taplalkozast es erezd jol magad a borodben!ja,es igenis a pasik azt szeretik,ha van mit fogni!
2010. aug. 16. 21:25
 15/27 A kérdező kommentje:
életvidám vagyok. :D most 2-3 kg feleslegtől nem dőlök a kardomba mért tenném? nem szeretnék se bulimiás, se anorexiás lenni. A helyzet nem annyira elkeserítő, csak a combomat nem szeretem és nincs nagy hasam a fenekem se extra nagy :D 1 éve van barátom szerinte így vagyok jó :) :$ Bár nem vagyok fiú de nem biztos, hogy mindenki 1 csonthalmazt szeret ölelgetni már bocsánat. Nem kell se ducinak, se kövérnek lenni van egy semleges állapot. Talán ott vagyok én, és még az sem kizárt, hogy növök pár cm-et :) köszönöm a válaszokat :D
2010. aug. 16. 23:13
 16/27 anonim válasza:

"Istenem, akkora kamu duma hogy a pasik a ducikra buknak..

Ezzel akarjátok nyugtatni magatokat?! Inkább fogyjatok le!

Ennek semmi igazságalapja nincs. A legjobb pasiknak mindig vékony barátjőnük van!!!

"

Hogy te mekkora egy bunkó vagy, hallod...

Egyébként meg: ki szabja meg hogy mi a normális és mi nem? Jó persze ne legyen 100 kgos hájtömeg, habár van egy tanárnőm aki kb annyi mégis hihetetlenül jól áll neki a dagadtság mert hozzá szép, feszes bőre van...

2010. aug. 17. 14:38
 17/27 anonim ***** válasza:

Már mér lennék bunkó?!

Nagyon jól tudom milyen érzés a kifogásokat keresni a fogyás ellen..

És azt is tudom mennyivel jobb érzés szép vékonynak lenni, és igenis arra van szükség h felnyissák a szemünket, mert 2 hónap fogyózás semmi ahhoz képest hogy egy egész életen át csak a kifogásokat keressük, és be akarjuk bizonyítani, hogy mi így vagyunk jók...

2010. aug. 17. 20:56
 18/27 anonim válasza:

Jó de akkor is... Az ő méretei alapján, amit leírt, egyáltalán nem dagadt. Egyébként meg:"és be akarjuk bizonyítani, hogy mi így vagyunk jók"

Pff.. mert az jobb hogyha folyton azon rágnánk magunkat hogy úúúristenem most nincs valami rendben velem? Pont a tiédhez hasonló megjegyzések miatt vesztik el az emberek az önbizalmukat mert azt sulykoljátok beléjük hogy baj van velük. Az egészség mondjuk más dolog, de annak se a külsőre kéne kimennie. Mindenkinek el kellene fogadnia önmagát!

2010. aug. 17. 21:02
 19/27 anonim ***** válasza:
Én is az utolsóval értek egyet. Lehet, hogy bunkónak tűnik, de tényleg mindenki csak a kifogásokat keresi. Nem azért mondom, mert egész életemben 50 kilós voltam. Inkább az ellentettje, de sokkal rosszabb volt ducin. Azzal sokat érek, ha 200 pasiból 1nek pont a teltebb lányok tetszenek, ha a maradék 199 rosszul van tőle. Meg persze lehet mondani, hogy az "én pasim úgy szeretek, amilyen vagyok", mégis a tökéletes alakú lányokról álmodoznak.
2010. aug. 17. 21:07
 20/27 anonim ***** válasza:

Az előző vagyok: persze ez jól hangzik,hogy az a lényeg, hogy ő jól érezze magát, de manapság sajnos minden téren fontos a külsőség. Nem azt mondom, hogy az a legfontosabb, de igenis megítélik ez alapján az embert.

A kérdezőről pedig tudok nyilatkozni, mert nem láttam róla képet, a kiló pedig még nem minden.

2010. aug. 17. 21:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!