Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Meddig lehet bírni hogy csak...

Meddig lehet bírni hogy csak csirke, tojás, zöldség a kaja?

Figyelt kérdés
Semmi liszt és semmi cukor
2021. jan. 12. 22:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
70%
1 hétig.
2021. jan. 12. 22:14
 2/11 anonim ***** válasza:
51%
A legjobb barátnőm leginkább bevált diétája: csirkemell sütve mozzarellas salatával. Eddig a leghosszabb idő, amíg ezen élt 3 hónap volt. És ez idő alatt nem evett semmi mást. Szóval elhatározás és kitartás kérdése
2021. jan. 12. 22:22
 3/11 anonim ***** válasza:
56%

ha változatosan készíted el ezeket, sokáig, de én a helyedben egy kis szénhidrátot ennék, hacsak nem vagy paleo diétán. Például pár kanál barna rizst, kölest, mert sok embernek lelassul az emésztése, ha nem eszik elég ch-t. Bár ezt neked kell kitapasztalnod. Egyél egy kevés olajos magot is, salatara neha raszorhatod

#2 ezt nem hiszem el. reggelire, ebédre, vacsorára ezt ette 3 hónapon keresztül? a bőre, haja, körmei szépek maradtak, nem volt vitaminhiánya? Ezt az egyhangú táplálkozást ennyi ideig senkinek nem javaslom, nem egésszéges.

2021. jan. 12. 22:33
 4/11 anonim ***** válasza:
57%

Évekig akár.

Persze úgy, hogy néha-néha (mondjuk heti 1-szer) eszel mást is.

Én így étkezem, alapból főétkezésre mindig ezeket eszem, csirke, hal, tojás és sokféle zöldségből álló saláta.

Heti 1-szer eszem pizzát, sült krumplit, pörköltöt nokedlivel, bármit amit csak megkívánok és szeretek. Fő a mértékletesség. Sztem így jobban fenntartható a diéta. Ha valamit nagyon megkívánok, akkor nem zabálom fel rögtön, hanem várok hétvégéig. Jobban ki is élvezi az ízeket az ember.

Bár a cukrot, édességet, nasikat, kólát stb 100%ig elhagytam az étrendemből. Talán évente ha 2-szer eszem

2021. jan. 12. 22:33
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
3as én nem állítottam, hogy ez egészséges és azt sem javasoltam senkinek, hogy utánozza. Csak szimplán leírtam, hogy ő mit csinált és neki mi válik be, mikor nagyon felszaladnak a kilók.
2021. jan. 12. 22:38
 6/11 A kérdező kommentje:
Ismerősöm kezdte el. Magamból kiindulva én kb 1 hónapig bírtam mikor csináltam
2021. jan. 12. 22:41
 7/11 anonim ***** válasza:
75%

Felesleges túl szigorú és egyhangú étrendváltással próbálkozni. Kisebb az esély a hosszútávú sikeres megtartásra.

Élhetőbb életmód kell, egy életre hangolva. Akkor nem kell újra és újra fogyókúrázgatni.

Csirke- zöldség- tojás, csak ez, 2 hétig se bírnám. Pedig az én életmódváltásom alapja is a hús- zöldségköret, tojás, de sok mást is fogyasztok emellett. Alapból nem csak csirkét eszem, hanem csirkét, marhát , sertést, halat, pulykahúst és csirkemájat is + Pl sok zsiradékot, sajtokat, yoghurtot, túrót, mértékkel lowcarb kenyeret-lowcarb tésztákat- hüvelyeseket,+ kolbászféléket és szalonnát is szoktam sütni, és eszem olajos magvakat is( minden nap). Aztán ott vannak még a szénhidrátcsökkentett és a diabetikus édességek is mértékkel. Illetve havi 1 csalónapom is van. Ilyenkor belefér egy kis cukros csoki/ süti, csipsz, fehérlisztes pékáru is. Lassan 2 éve így csinálom. 95% új étrend, 5% régi/ vagy hagyományos, ha úgy tetszik. Ez működik és hatásos. A szélsőséges, tiltólistákkal teli fogyókúrák sose váltak be.

Meg is őrültem volna már, ha csak ezeket enném amiket írsz.

2021. jan. 12. 23:01
 8/11 anonim ***** válasza:
76%
Mármint reggelire csirke, ebédre tojás, vacsorára zöldség minden nap?
2021. jan. 12. 23:24
 9/11 anonim ***** válasza:
61%

Én nyáron hasonlóan szoktam étkezni, leszámítva, hogy a tojást nem szeretem, inkább érett sajtokat eszem (azokban minimális a laktóz, ami fontos nekem, mert intoleranciám van), illetve olajos magvakat. Néha eszek hozzá 1-1 szelet sokmagvas kenyeret pirítósnak. Igazság szerint nagyon szeretem, így én elég sokáig bírom. Télen eszek több szénhidrátot, ilyenkor több súlyzós edzést is csinálok, amihez ideális. Nem rég szerettem bele a korpából (zab, tönköly) készített kásába. Kicsit hajaz a tejbegrízre, csak sokkal magasabb az ásványi anyag és vitamin tartalma. Egy kis gyümölcs bele, meg fehérjepor, és kész a kedvenc nasi reggelim, hozzáadott cukor nélkül.

Nyáron viszont nem kívánom az édeset, sokkal jobban fekszik egy zöldségtál grillezett hússal, sajttal, esetleg virslivel. A zöldségeket rengeteg módon lehet fogyasztani: nyersen, grillezve, párolva, savanyítva. Illetve van rengeteg hüvelyes, amiből lehet főzeléket, levest csinálni.

Amióta így étkezem teljesen odavagyok, hogy mikor ehetek újra, mert sokkal jobban fekszik számomra ez az ízvilág, mint bármi más. Plusz imádom a fűszereket is, szeretek kísérletezni velük.

Szóval minden azon múlik, hogy milyen az ízlésed, mennyire bírod a monotonitást, vagy mennyire tudsz variálni. Én képes vagyok ugyanazt a salátát enni hetekig, minimális változtatással, mert nem tudok betelni vele 🤷‍♀️

2021. jan. 13. 08:55
 10/11 anonim ***** válasza:
43%
Altalaban veve nagy baromsag ez a semmi liszt es cukor...
2021. jan. 14. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!