Ez nem volt sok mára, ugye?
Ezeket ettem ma:
- pár kanál majonézes krumpli
- egy kistejes krémjoghurt
- egy cső kukorica
- húslevesből: 1 alsócomb, fél hát (csirke) + néhány répa, fél krumpli, fél zeller, fél karalábé
- egy kisebb szelet görögdinnye
:)
+ még maradt nekem főtt zöldség és egy felső comb, még megehetem ma?
na jól van azért nem kell veszekedni
xD
Én beszélek hülyeségeket??Neked aztán van bőr az orcádon:D
Hát idefigyelj teeee...,a csirekhús fehér,száraz hús.Ha csirkemellet eszel amin nincs bőr és zsir se,akkor tuti,hogy a legdiétásabb hús!!10 dkg cs.mell 4 gramm zsirt tartalmaz.. De a comb se gáz!!
Csak egy kérdés:
A testépítők miért esznek csirkét éjjel nappal akár tömegelnek akár szálkásítanak?
Csirke mell-comb,pulyka mell-comb diétához a legjobbak.Nemtom mit kell f*szoskodni hogy azok hizlalnak.Szín fehérje kevés chval.Kukoricában ugyan van ch de az is kell még diéta alatt is.A joghurt is jó volt.A majonéz tényleg nem kellett volna de zsírt is be kell vinni.Ezt olajos magvakból vagy lenmagolajból szokták.Vacsira amit írtál a legjobb lesz.Csirkéhez ehetsz rizst is mert mint írtam a ch diéta alatt is kell.
Gyümölcsöket 1-2x egyél max 1 nap és leginkább intenzív mozgás után.Az 5 étkezés az ideális.Ennek így lesz eredménye bár szerintem 1 kicsivel többet is ehetsz és szerezzél be vitaminokat
Már tudtam, hogy ilyen lesz a kérdés, amikor láttam a cimét.
Igazán, én nem értem mit akartok ! Dicséretet ? Helyeslést ? Unatkoztok ? Idegesiteni akartok valakit ? Vagy mi van ?
Ti is tudjátok, hogy ezt még evésnek sem lehet nevezni, ez olyan csipkedés innen-onnan, mint a madarak. A kukoricán és a joghurton kivül mindenből csak majszoltál egy picit. Mit akarsz hallani ? Nem, szerintem ez igy nem jó, de ha te jól érzed magad akkor úgysem fogsz ránk hallgatni.
Szóval akkor minek a kérdés ?
Az utolsóra válaszolok: igen, megeheted azt a csirkét, bár lehet, hogy már bekajoltad vagy lehet, hogy már alszol, mivel kicsit későn bukkantam rád.
Mindenesetre kivánok kitartást és talán egy kis észheztérést is !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!