Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez nem volt sok mára, ugye?

Ez nem volt sok mára, ugye?

Figyelt kérdés

Ezeket ettem ma:

- pár kanál majonézes krumpli

- egy kistejes krémjoghurt

- egy cső kukorica

- húslevesből: 1 alsócomb, fél hát (csirke) + néhány répa, fél krumpli, fél zeller, fél karalábé

- egy kisebb szelet görögdinnye

:)

+ még maradt nekem főtt zöldség és egy felső comb, még megehetem ma?

2010. aug. 14. 17:09
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
És ebben mi a diétás? Nem volt sok, de rossz. Zsírból ilyen ételek mellett nem tudsz fogyni.
2010. aug. 14. 17:13
 2/19 anonim ***** válasza:
73%

Nem volt sok,vacsira nyugodtan befalhatod,a combot főtt zöldséggel!=)

Első válaszoló..,mi volt ebben zsiros?????Ha a csirke bőr nélkül volt,akkor az sem...

2010. aug. 14. 17:24
 3/19 anonim ***** válasza:
27%

17:24

Csak kár, hogy a majonézt, a kukoricát sőt a csirkét is hízásra szokták ajánlani, de te elég h*lye vagy h ezt megértsd.

2010. aug. 14. 17:27
 4/19 anonim ***** válasza:
92%

A csirkét hízásra? :D ne nevettess

A csirkemell a legszárazabb hús, tökéletes szálkásítás idején. Bár itt comb volt de az sem rossz.

2010. aug. 14. 17:31
 5/19 anonim ***** válasza:
23%
igen, hízásra. Ha hiszed, ha nem
2010. aug. 14. 17:32
 6/19 anonim ***** válasza:
92%
Csirkét hizásra?????És te nevezel engem hülyének?? Hova fajul ez a világ.... Menj ki az utcára és akaszd fel magad az első fára!! Kérdező nekem higyj mert ez nem tudja mit beszél!!!
2010. aug. 14. 17:33
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
az első válaszoló jónagy hülye.. persze hogy hízásra.. akárcsak fogyásra!! ugyanis akik nem tudnak súlyt felszedni ugyanúgy diétára szorulnak mint azok akik fogynának.. annyi a különbség hogy nekik nagyobb mennyiségben kell, és más rendszer alapján.. de "te ezt úgysem érted meg.."
2010. aug. 14. 17:40
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
amúgy ez nem hogy sok nem volt, hanem még kevés is. ha megeszed amit írtál még, akkor egész jó lesz :)
2010. aug. 14. 17:41
 9/19 anonim ***** válasza:
29%
Igazatok van, nyugtassátok is meg, hogy a kukorica, a krémjoghurt, meg a majonézes krumpli az olyan baromi jó diétához! Vajon a sportolók miért inkább zöldségekkel tömik a pofájukat ha diétázni kell?
2010. aug. 14. 17:47
 10/19 anonim ***** válasza:
58%
17:33 mikor látod be, h h.lyeségeket beszélsz és nekem van igazam?
2010. aug. 14. 17:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!