Szerdán beadattam a kombinált influenza oltást, és mára kész vagyok: orrfújás, torokfájás, aluszékonyság. Mit csináljak, hogy elmúljon? Ugye nem szülök meg tőle? 38 hetes vagyok!
Figyelt kérdés
2010. nov. 12. 19:42
1/10 anonim válasza:
Nem értem miért adattad be ilyenkor...na mindegy,végülis ha megszülsz sincs belőle semmi,de nem hiszem.
2/10 anonim válasza:
Hát a torokfájástól nem indul be a szülés, de ha valami más miatt mégis, akkor sincs semmi gond.
3/10 anonim válasza:
Nem fogsz megszülni tőle, viszont szerintem is teljesen felesleges volt beadatni.Gondolom, így a végén kevesebbet mászkálsz, ha megszületik a baba, még kevesebbet fogsz. Otthon pedig nem fogod elkapni az influenzát. Terhesen nincs értelme magadat szurkáltatni, nincs járvány.Csak annyit érsz el ezzel, hogy megbetegszel tőle, amire kapkodhatod a gyógyszert.
4/10 A kérdező kommentje:
Abszolút nem akartam beadatni, csak már untam, hogy anyukám naponta másfél órán át győzköd :((( Jól megbántam, hogy engedtem neki. Egyszerűen nem lehetett leállítani, a terhességem eleje óta ez volt a téma.
2010. nov. 13. 10:50
5/10 anonim válasza:
Az anyák már csak ilyenek, mindig aggódni fognak mindenen! Kezeld ki magad gyorsan, nyugi a babának semmi baja nem lesz.Csak arra vigyázz, hogy ne lázasodj be, mert az veszélyes lehet.
6/10 anonim válasza:
nekem is mondta az orvosom hogy adassam be magamnak,de én nem adatom. Tudod muszáj nekik mondani.Minek adassam be 34 hetes vagyok lehet többet ártok mint amit használna. Neked pedig tényleg fölösleges volt. Azt mondják mire hat az 2 hét. Meg ezért adassam be,hogy beteg legyek.Magát a sok bacit oltják belém nahát azt meg nem.....
7/10 anonim válasza:
Már párszor leirtam ezen az oldalon,hogy apukám belehalt!Sajnos nem mindenkire van jó hatással!!Nem ilyesztgetésnek kell persze venni!De anyukámnak megtiltottam,hogy az idén is beoltassa magát!Neki tavaly nem lett baja csak apunak!
8/10 A kérdező kommentje:
Hogy halt bele apukád? Az enyém tavaly oltatta magát, idén meghalt tüdődaganatban... Leírnád, veletek hogy történt?
2010. nov. 13. 13:18
9/10 anonim válasza:
Felborult a keringése.Tüdeje is leállt igaz elég komoly asztmája volt.Besűrűsödött a vére.Sajnos nem tudtak rajta segteni!79 éves volt.
10/10 anonim válasza:
14.28-as. Egyébként több helyen azt olvastam,hogy akik bizonyos betegségekben szenvednek azoknak kifejezetten árthat!Érden terjedt a hir:Kismama beoltatta magát.Babája betegen született,mert fertőzést kapott az anyaméhben!Nem tudták megmondani mitől!Akár???????????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!