Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy kűzdjem le a keksz...

Hogy kűzdjem le a keksz függőséget?

Figyelt kérdés
Egyszerűen csak kekszeken is elélnék életem végéig úgy érzem. Mindegy, hogy cukormentes vagy Győri édes, bármi jöhet.
2021. jan. 11. 18:55
 1/7 anonim ***** válasza:
17%
Pilóta keksz a legfinomabb. :)
2021. jan. 11. 19:57
 2/7 anonim ***** válasza:
11%
Tegyél bele egy Ciánt, és úgy edd meg
2021. jan. 11. 21:11
 3/7 anonim ***** válasza:
55%

A kedvencem a szendvicskeksz!

Amúgy csinálj belőle valami undi kaját aminek nem jó az íze akkor talán elmegy a keved tőle mert azzal fogja az agyad összekapcsolni.

2021. jan. 11. 21:57
 4/7 anonim ***** válasza:
81%

Irigyellek... Én 2 nap után undort érzek iránta... 😂

Egyél helyette gyümölcsöt. Illetve még egy tipp : ne legyen otthon keksz.

2021. jan. 11. 22:30
 5/7 A kérdező kommentje:

Igen, mindig megfogadom, hogy nem veszek. Ez addig tart amíg meg nem látom a boltba a polcon😬 Főleg ha még akció is van 🤦‍♀️

Mellette egészségesen eszem, kivétel ez😬 és a nap így el van rontva, mert nem 1-2 db csúszik le

2021. jan. 11. 22:34
 6/7 anonim ***** válasza:
86%
En a nasi fuggoseget ugy oldottam meg, hogy csak akkor megyek boltba, ha mar vegkepp feltetlenul szukseges, osszeirom miket kell megvenni, pl tojas, liszt, akarmi, nagyjabol kiszamolom, mennyibe fog kerulni, es csak annyi keszpenzt viszek magammal, amibol a legfontosabbak kikerulnek. Igy ha akarnek sem tudnek nasit venni magamnak. :D plusz el sem megyek az edesseges sor iranyaba... :D
2021. jan. 11. 22:49
 7/7 A kérdező kommentje:
Utolsó: ez jó ötlet 👌👌👌
2021. jan. 12. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!