Este 10-20 háztartási keksz mennyire rossz?
Figyelt kérdés
A fő,hogy este. Éhes vagyok és nem tudok mit enni. Ezt találtam ami szerintem nem vészes.
Tudtok olyat amit este is lehet enni?
2020. márc. 9. 19:48
1/10 anonim válasza:
Ennyi erővel már egy szendvicset is csinálhatnál, és abban valami laktató is lesz, nem csak liszt és cukor.
2/10 anonim válasza:
Helyezd előtérbe a zöldségeket ezek közül is főleg-saláta,brokkoli,uborka...
4/10 anonim válasza:
Ettől az egy estétől semmi bajod nem lesz.
5/10 anonim válasza:
Tömény cukor, fehérliszt. Hulladék. Ehetnél normàlis kajàt. Sajtot, magvakat, zöldséget, húst, tojàst. Alap hogy ilyesmiket tartani kéne otthon.
6/10 A kérdező kommentje:
Csak hogy nem szokott nálunk lenni.
Bocs gyerek vagyok
2020. márc. 10. 06:33
7/10 anonim válasza:
Mi bajod lenne a háztartási keksztől, de most komolyan??????????????????????????????????????????????
8/10 anonim válasza:
Normàlis étel nincs de cukros fehérlisztes szar van. Gratula a szülőknek.
9/10 anonim válasza:
És ez a kérdés miért a fogyókúrák közt van?
10/10 anonim válasza:
Szia! Én ilyenkor omlettet sütök(csak tojásból) és reszelek rá kis sajtot,egy kevés ketchupot is rakok rá. Olyan mint egy pizza,de nincs benne szénhidrát:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!