Miért nem hizok, megőrülök már?!
1 hete vagyok nagyanyáméknál és eddig sem voltam vékony, de úgy döntöttem, hogy ameddig itt vagyok nem diétázom, majd ha hazaérek. 156 cm vagyok és 62 kg, de nem látszok nagyon kövérnek ( 16/L )
Mindenesetre, amióta itt vagyok rengeteget eszem és nem mozgok valami sokat. Egy nap például ettem 4 szelet kalácsot sonkával, iható joghurttal és margarinnal meg sajttal csak reggelire, délben gyümölcslevest és másodikra pörköltet makarónival, aztán süteményt és este is valami finom volt.
Közben többször is nassolok naponta. Miért nem hiztam semmit ? Nem mintha baj lenne, de megáll az eszem ha arra gondolok, hogy otthon szigorúan diétázok és itt pedig ilyen össze vissza eszek és mégsincs semmi.
Akkor minek is fáradozok ?
hát figyelj...1 hét alatt nem nagyon tudsz sokat hízni. Szerintem.
Mondjuk velem az van, hogy ha eleresztem magam, akár 3-4 kiló is feljöhet. De akkor kegyetlenül eszem...egy étkezés fél kiló bundás kenyér sok hagymával...:/
teljesen tönkretettem a gyomrom ezzel, úgyhogy már egy ideje nem zabálok be egyszerre ilyen sokat
amúgy ne diétázz szigorúan, én se teszem azt, helyette sokat mozgok (jó emellett egészségesen eszem, de nem koplalok vagy ilyesmi)
szerintem sportolj Te is valamit, pl. ússz. Remek alakformáló!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!