Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jó így? Lehet ezzel fogyni?

Jó így? Lehet ezzel fogyni?

Figyelt kérdés

Étrend:

-reggeli: tojás zöldségekkel és 1 szelet rozs kenyér kb 40 gramm vagy rozs kenyér melegszendvicsként

-ebéd: leves (tészta nélküli húsleves zöldségekkel, vagy valami zöldség leves) és hús (javarészt csirkemell vagy soványabb sertés) bulgurral vagy barnarizzsel, zöldségekkel, vagy főzelék önmagával sűrítve, esetleg rakott karfiol vagy brokkoli

-uzsonna: gyümölcs (kiwi, alma, körte)

-vacsora: körözött, zöldség, rozskenyér, vagy cottage cheese

Sokallom a kenyeret, de a tojást a cottage cheeset nem tudnám megenni magában. Vagy vegyek abonettet inkább?

Mozgás:

-heti 2-3 alkalommal 40 perc trambulin torna és pilates.

162 cm vagyok és 90 kg 😖, 30-as nő.

2021. jan. 10. 06:40
 1/7 anonim ***** válasza:
79%
Tökmindegy mit zabálsz. Amig kevesebbet viszel be mint amennyit elégetsz addig fogyni fogsz.
2021. jan. 10. 07:26
 2/7 anonim ***** válasza:
14%
16 adtam le azzal hogy kenyeret elfelejtettem es lightosan el kezdtem mozogni napi munkam mellett.. mostmar erzem tobb kell majd tovabb haladashoz.. 174 hez lettem ujra 100. 4 kg omron mérleg kezdtem 116 kg rol.. Evezopadozas legjobb nem nyirbalja izuleted
2021. jan. 10. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:
32%
Ha ujra 80 leszek amiert kajalom l carnitin es termeszetes teszto novelo szereket irtsam zsirsejteket.. lehet cigit ujra megprobalom leteni es interval edzesekbe kezdeni
2021. jan. 10. 09:11
 4/7 anonim ***** válasza:
37%
reggeli feherjeturmix gyumolcs sutotok aztan egy marek mandula utana csirkemel lazac tonhal belszin stb husbol melle parolt zoldseg... aztan egy ora fele egy 1.5 h evezopadozas utana vissza munkaba shek utana ezzel kihuzom 6 szekelykaposzta tejfol es kenyer nelkul.. utana ha belle doglok is ki kell birni.. tobbet nem esszel.. zsirt szoktam szedni melle.. omega 3 tabletta.. vanak olyan trukok mint chia mag birost korpa tabletta.. sok sok viz zold tea cukormentes
2021. jan. 10. 09:15
 5/7 anonim ***** válasza:
62%
Napi 5-6 alkalomra bontsd szet etkezesed soha ne sokat csipeges mint egy madár
2021. jan. 10. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Celtudatos legy fajdalom azert van emberbe, hogy megerősítést nyerjen... lelki hullamvasut ch megvonas igen pokolba fogod kivani igen akarod azt hogy elerd celod rajtad mulik
2021. jan. 10. 09:19
 7/7 anonim ***** válasza:
96%

Szia!

Szerintem kezdésnek remek. Mivel viszonylag nagy súlyról indulsz, ha ezt kényelmesen tudod tartani, akkor eredményes lesz. Sőt ennél picit még több is, lehet eredményes. Délelőtt is nyugodtan ehetsz egy gyümölcsöt. A lényeg a minőség és a mérték. Nem kell sokat enni, de az éhezés és túl drasztikus vonal sem fenntartható és pláne nem egészséges. Ráadásul ennyi idősen (ez nem kritika én is pont 30 vagyok) azt hiszem látjuk azt, hogy a fogyókúrák nem vezetnek eredményre, hanem életmódot kell váltani. A szervezetünk drasztikus ingáztatásához, már túl "öregek" vagyunk, ahhoz, hogy továbbra is egészségtelenül éljünk meg még túl "fiatalok". :) Szóval olyan étrendet kell kialakítai ami hosszú távon is tartható (nem éhezel és nem utálod). Kezdetben már az egészségtelen ételek egészségesebbre váltása is segít, nem olajban sült krumpli hanem zöldség a köret, nem fehér kenyér, hanem teljes kiőrlésű, nem telecukrozni a kávét, nem üdítőt hanem vizet inni, aztán emelni kell szépen a sport mennyiségét, ha eddig nulla volt pl háromra egy héten (nem kell egyből minden nap vért izzadni), aztán mikor ígyis lement már pár lehet picit megint visszafogni az étekzésen is csökkentsük a mennyiséget, nem kell minden étkezésnél pukkadásig enni magad (leves, főétel desszert ebédre..stb), és legyen egyre hangsúlyosabb a tányéron a zöldség, és kevesebb a túl zsíros, túl olajos történet. A sok mesterséges cukrot pedig engedjük el a hétköznapi étkezésből. Mire eddig eljut az ember már magától is tökéletesen érezni fogja mi esik jól a szevrezetének, mennyi mozgás, milyen és mennyi étel.. Simán menni fog. Sok sikert!

2021. jan. 10. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!