Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 164cm vagyok és 55kg. De még...

164cm vagyok és 55kg. De még igy is van rajtam felesleg. Mennyit kell még fogynom hogy ne legyen rajtam felesleg? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Sógornöm velem egy magasságú és 58kg,rajta nincs felesleg.Hány kg-ra kell fogynom?(költöi kérdés:D)
2010. aug. 14. 10:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

ha úgy érzed, hogy fogynod kell hát tedd meg. Én régen amikor 48kg voltam, arról álmodoztam, hogy csak 55kg hadd legyek. Elkezdtem edzeni kúsztak fel a kilók.. 55kg na hát szép voltam. :)aztán sajnos több is lettem. :(

Most 25 évesen /miután lefogytam/ ugyanennyi vagyok. De kövér vagyok. :( És újra 48kg szeretnék lenni. :( :( Vagy csak legalább 52kg. :) Ha te úgy érzed magad jól, hogy fogysz. Csak tessék. Érezd jól magad a bőrödben az a lényeg! :)

szerintem hasonló testfelépítésűek lehetünk... célozd meg az 52kg. Sok sikert!

2010. dec. 10. 08:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!