Én 173 centi vagyok és 57kg, szval szerintem fogynod kellene, azt nem tudom mennyit, de ez még nekem is sok, nem még egy alacsonyabb embernek...
2010. aug. 14. 11:01
2/11 anonim válasza:
Betegek vagytok! Ne akarjatok kórók lenni!
A magasság-súly arány alkati kérdés, nem lehet kilóra pontosítani, ezenkívűl függ a kortól és szülésektől is.
És nem hiszem el, hogy ha valaki belenéz a tükörbe, akkor nem látja, hogy kövér-e!!!
2010. aug. 14. 11:17
3/11 anonim válasza:
Ne halgass a 173 cm-es dilisre. Az, hogy Ő anorexiás, nem kell mást is azzá tennie.
Tökéletes a súlyod. A sógornőd azért lehet csinosabb, mert izmosabb nálad jóval.
Megoldás: kocogás, torna
Nem kell fogynod.
2010. aug. 14. 16:29
4/11 anonim válasza:
Mi az, hogy dilis? Szerintem igaza van. Számadatok alapján közelebb áll ő az ideális testsúlyhoz, mint a kérdező, aki tudja magáról, hogy valami baj van, ami előrelépés az elvakult válaszolókhoz képest. Persze előbb többféle méricskélés, és aztán kell eldöntenie a kérdezőnek, hogy hogyan tovább, mert egy sima magasság-tömeg adat nem fogja 100%-osra megmondani, hogy mi is a megfelelő tömeg.
18L 173cm/53kg..
u.i.: Csak mert a társadalom tagjainak nagyrésze túlsúlyos, nem kell mindenkit támogatni, hogy azzá is váljon, aki még jó úton jár az egészséges élet felé. (Most mondhatjátok az olyasmit, hogy az anorexia is veszélyes... pedig az ideális tömeg messze nem jelent anorexiát. ;))
2010. aug. 15. 19:46
5/11 anonim válasza:
Előző: akkor fogyjatok csak 35-40 kg-ig, akkor tuti biztos nem lesz rajtatok fölösleg!
2010. aug. 16. 11:41
6/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem ezt mondtam, kedves előző. :) Csak annyit, hogy akinél baj van, legalább észreveszi, és nem áltatja magát azzal, hogy 80 kilósan is jól néz ki a 150 centije mellé. :) Valamint, ahogy említettem, előbb orvoshoz menni, ayután nekilátni egészségesen fogyni. Hol itt a probléma, miért is kellett beszólni? ;)
2010. aug. 16. 12:54
7/11 anonim válasza:
Egyáltalán nem kötekedni akartam, de látom, hogy az én 13 éves lányom 165 cm és 50 kg. Szép magas, arányos, karcsú lány. DE: egy lapos kis kamasz, se melle, se csípője, és természetesen még nem szült :-). Azért mondom, hogy egy kifejlett 164 cm-es nőn nem hinném, hogy túl sok lenne 55 kg.
2010. aug. 16. 13:52
8/11 anonim válasza:
AZ Ön testtömeg-indexe az ideális tartományba esik! Sem fogyókúrára, sem hízásra nincs szüksége. Csak arra kell vigyáznia, hogy ezt az eredményt meg is tartsa. A normált testtömeg-indexű emberek várható élettartama a leghosszabb, a táplálkozással összefüggő krónikus betegségek kockázata pedig a legkisebb. Sportoljon, mozogjon minél többet, táplálkozzon egészségesen, és tartani fogja normális testsúlyát.
2010. aug. 16. 16:00
9/11 anonim válasza:
szerintem sincs igaza a 173cm magas lánynak!!! egyáltalán nem kell fogynod! nekem pl erősek a csontjaim és azért vagyok 74kg hozzáteszem 184 cm vagyok és kosarazok és az alkatom isolyan. kicsit vállasabb vagyok, de attól még lehetek nőies:)
2010. dec. 9. 17:03
10/11 anonim válasza:
Ne fogyj! egyél ha éhes vagy! de ha a felesleget akarod ledolgozni akkor inkább tornázz vagy ilyesmi és ha <-ezeket csinálod akkor lemegy a felesleg! ne akarj anorexiás lennni és ne lepődj meg ha a tornázás után majd nagyobb súlyod lesz mert az csak azért lesz mert az izom nehezebb a hájnál! szóval: mozogj és egyél! :D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!