Kerdesekkel teli kérdése:
T1 is hiztatok a karanten/korlatozasok ota? (ahogy keves lehetoseg van eljarni otthonrol, mozogni stb.)
Figyelt kérdés
Hany kilo szaladt fel rad?2021. jan. 6. 10:02
11/18 anonim válasza:
Mindig ingazodott a súlyom, ez karantén alatt sem változott egyik irányba sem.
12/18 anonim válasza:
Nekem pont a karantén adott löketet, hogy végre belevágjak a rég áhított életmódváltásba. 6 kilót fogytam a karantén kezdete óta, még szeretnék 2-t vagy 3-t, és akkor meglesz a hőn áhított 165/55-56.
13/18 anonim válasza:
Érdekes de én fogytam. Bár csak 2kg ment le, de na. Mivel egész nap a TV előtt "döglöttem" éhes sem voltam. Ettem 10 körül egy fél szelet vajas kenyeret valamivel aztán 4 felé valami laktató főtt kaját. És kb ennyi. Néha 1-2 szelet süti de ennyi. Mivel nem mozogtam nem tudtam enni sem. Nem voltam éhes.
(Nem, nem vagyok munkakerülő, hatósági karantén volt.)
14/18 anonim válasza:
En fogytam mar 3kgot az otthoni edzes miatt :/ alig tudom tartani az izomtomeget ilyen gagyi edzesekkel.
15/18 anonim válasza:
Igen, nem tudok edzésre járni, magam pedig csak nehezen veszem rá az itthoni, szintentartó edzésre, mivel az unalmas. Úgyhogy vesztettem izmot, és híztam kb 1-2 kilót a 1.5 hónap alatt.
17/18 anonim válasza:
Én híztam. Egyszerűen nem tudom rávenni magam, hogx elmenjek futni vagy ilyenek. Heti 2x járok lovagolni de ennyi.
18/18 anonim válasza:
En edzek otthon sulyokkal de ott a kondipark is meg kb vegtelen variacio. En sajna igy is fogytam izombol vagy 3kgot meg feljott 1-2 kg zsir meg viz. De azert probalkozok h ne kelljen 0rol majd, hetekig izomlazzal szenvedni hanem 1-2 honap alatt ugyanott legyek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!