Kerdesekkel teli kérdése:
T1 is hiztatok a karanten/korlatozasok ota? (ahogy keves lehetoseg van eljarni otthonrol, mozogni stb.)
Figyelt kérdés
Hany kilo szaladt fel rad?2021. jan. 6. 10:02
1/18 anonim válasza:
Semennyi.Ez csak kifogás, futásban nem korlátoz senki!
2/18 anonim válasza:
Igen, híztam. Mivel karácsony is volt közben:)
3/18 anonim válasza:
Tavaly március óta 7 kilót, de inkább az idegességből következő evés miatt.
4/18 anonim válasza:
Nem. Ez a vírus, meg a karácsony is csak kifogás. Nem zabálok többet. Tornázni otthon is lehet, futni is lehet a szabadban.
5/18 anonim válasza:
Igen, 4 kilót, de én alultáplált voltam, és a család aggódott, hogy ha elkapom akkor el fog vinni a betegség.
Erőt vettem magamon és elkezdtem enni mindent amit eddig nem lehetett, de azért persze korlátok között nem ész nélkül.
6/18 anonim válasza:
Én is híztam, édesanyám sajnos túl jól főz. :)
De már dolgozom rajta
7/18 anonim válasza:
Igen, híztam, mert tömegelek, de ennek semmi köze a karanténhoz.
8/18 A kérdező kommentje:
Tavasz ota, mikor megkezdodott ez a bonyodalom, es ket honapig leallt a munka
otthon voltam, nem tudtam hova eljarni, csak filmeket neztem, es depresszio zabalasokba kezdtem rengeteget sulyt szedtem fel..nyaron minimalizalodott ez, de osztol ujra csak hizok..
Majdnem egy even belul, kozel 20kg-t hiztam
Kaphatnek tippeket hogyan szedjem ossze magam?😅
Vissza akarom kapni a regi testem..
2021. jan. 6. 11:30
9/18 anonim válasza:
Igen, én is kb. 10 kilót híztam. Gyökerestől megváltozott az életem (kiraktak minket a kollégiumból, elveszítettem a munkámat, átálltunk távoktatásra, korlátozások), alig maradt szabadidőm (szinte 0-24 a képernyőt kellett bámulni) és beteg is lettem (depresszió, szociális fóbia, pánikbetegség). Semmivel nem ettem többet mint korábban, sőt sokszor még kevesebbet is. Viszont semmit nem mozogtam, kb. egész nap ültem vagy feküdtem a szobában.
10/18 anonim válasza:
6 kilót fogytam. Pedig nem koplalok, csak egészségesebben élek, és kicsivel többet mozgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!