Koplálás (kb.500-700 kcal) + sport (főleg futás)? Kezd nehezedni a sportolás. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Aki koplal annak hogy van ereje sportolni?
Nekem ez a 7. napom h 500 kcal eszem kb,de egyre nehezebben veszem rá magam h fussak(40 p)+tapossak+görkorizzak/boxoljak/rubint réka dvdzek.
Létszi csak az válaszoljon aki nem oktat ki..tudom mit válalltam csak érdekel h aki velem hasonlóan koplal hogy bírja? mert én most kiragasztottam mindenfelé papírokat amin az van h : ne egyél..tilos..kitartás..fuss..meg ilyenek.Ezenkívül még vmi?
(A kevés kajával semmi baj..nem vagyok éhes )
17/L 173/69
2010. aug. 13. 22:46
31/34 A kérdező kommentje:
Ja és már nem eszem kenyeret csak akkor "megkívántam":D
2010. aug. 15. 22:13
32/34 anonim válasza:
Nem kell koplalni! (Én már mindent megéltem ilyen téren: voltam anorexiás és voltam 105 kilós duci lány is). A lényeg, hogy egyél normális adagokat, viszont nagyon nem mindegy, hogy mit. Én nem értek egyet azzal, hogy egyél mindent (akkor is ha mértékkel). Szerintem teljesen kihagyhatod az étrendedből a süteményeket stb. Persze, nem a világ vége, ha 2 havonta megeszel egy hamburgert, de jobb, ha mellőzöd. Amúgy az étrended szerintem nem vészes, viszont hosszú távon tényleg nem lesz semmi energiád, ha nem viszel be elég szénhidrátot. 1-2 hétig, sőt több hónapig kibírja a szervezeted, de utána falási rohamaid lesznek, egyre ingerültebb leszel, erőtlen stb. (tapasztalatból mondom). Főleg, hogy sokat edzel, nagyon fontos. Ja és az 500-700 kalória nagyon kevés! Minimum! 1200-1400 kellene. Naponta legyen meg 5-6 kajálásod. Építs bele más gyümölcsöket is,kefírt (1-2 kanál zabpehellyel) vagy pl fehérje turmix, tojásrántotta, vagy csinálj gyümölcsturmixot (bármilyen gyümi, édesítőszer, 0%os natúr joghurt). Ha sokat edzel, délután is egyél szénhidrátot és akkor lesz erőd. Ha meg edzés után fehérjét eszel, vagy iszol, nem épül le az izomzatod, hanem szép tónusos, feszes tested lesz.
33/34 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy a menstruáció elsősorban amiatt marad el ilyenkor, mert nem viszel be elegendő zsírt a szervezetedbe (illetve hormonháztartásod felborul, plusz a zsírban oldódó vitaminok nem tudnak felszívódni). Úgyhogy 1-2 kanál olajat mindenképp keverj a salátádba, meg főzésnél se hagyd ki teljesen.
34/34 A kérdező kommentje:
Köszi szépen:)Ez tényleg hasznos volt:)
2010. aug. 16. 11:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!