Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Koplálás (kb.500-700 kcal) +...

Koplálás (kb.500-700 kcal) + sport (főleg futás)? Kezd nehezedni a sportolás. Mit csináljak?

Figyelt kérdés

Aki koplal annak hogy van ereje sportolni?

Nekem ez a 7. napom h 500 kcal eszem kb,de egyre nehezebben veszem rá magam h fussak(40 p)+tapossak+görkorizzak/boxoljak/rubint réka dvdzek.

Létszi csak az válaszoljon aki nem oktat ki..tudom mit válalltam csak érdekel h aki velem hasonlóan koplal hogy bírja? mert én most kiragasztottam mindenfelé papírokat amin az van h : ne egyél..tilos..kitartás..fuss..meg ilyenek.Ezenkívül még vmi?

(A kevés kajával semmi baj..nem vagyok éhes )

17/L 173/69

2010. aug. 13. 22:46
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
persze sok debil még itt segíti is meg bíztatja hogy rontsa el az életét.. jófejek vagytok ám :D
2010. aug. 14. 14:41
 22/34 anonim ***** válasza:
91%
Beírja a csaj, hogy hullik a haja, erre a fogyatékos válaszoló írja neki, hogy "jól bírod"... remélem mindketten elsorvadtok, aztán majd rájöttök, mekkora fogyatékos állatok vagytok.
2010. aug. 14. 16:31
 23/34 A kérdező kommentje:
Te nagyon hülye vagy..jah és ilyet ink ne írj mert csak az időd pazarlod..chh..
2010. aug. 14. 17:32
 24/34 anonim ***** válasza:
91%

Miért én vagyok hülye? Azért, mert láttam pár esetet, amikor a koplalásnak tragikus és maradandó következményei lettek? De te, aki szétbaszod a szervezeted, te vagy az okos, ugye?

Annak mondd, hogy hülye vagyok, akinek a koplalás miatt nem nő ki a haja, soha nem lehet gyereke, legyengült a szervezete és kórházban van!

Nem azért nem vagy éhes, mert ennyi kaja elég, hanem mert beszűkült a gyomrod. A szervezeted nem éhséggel bosszulja meg, hogy nem eszel elég tápanyagot, hanem úgy, hogy nem lesz energiád a normális napi teendőket elvégezni, és egyszercsak elveszted az eszméletedet.

2010. aug. 14. 17:41
 25/34 anonim ***** válasza:
54%
Sok debil anorex kérdést már nagyon unom.
2010. aug. 15. 19:34
 26/34 A kérdező kommentje:
akkor ne írj -_-"..nem muszáj...
2010. aug. 15. 21:01
 27/34 anonim válasza:
100%
nem érzed... basszus. de eszed van és azzal fel kell fognod:) koplalással nem mész semmire. jó lehet fogysz 3-4 kilót. aztán meg mondjuk hízol 5-6 ot ha visszatérsz a rendes étkezéshez. sztem nem ez a célod. :)
2010. aug. 15. 21:08
 28/34 anonim ***** válasza:

Nem úgy kéne fogyni, hogy koplalsz sportolsz!

Én mindent eszek csak MÉRTÉKKEL és mellette tornázok és így is lehet fogyni. Igaz lassan, de legalább megmarad az eredmény és egészséges leszek!

2010. aug. 15. 21:54
 29/34 anonim ***** válasza:

Írtad, hogy egy szelet kenyértől eltelsz. Elmondom, én hogy csinálom. Nem eszek egyáltalán kenyeret (meg semmi pékárút). Kigyűjtöttem magamnak az alacsony kalóriatartalmú zöldségeket(pl. egy kiló brokkoli 230 kal.), ezeket eszem, meg csirke-, vagy pulykamellet.Szóval nem kell éhezni.

Ahogy olvastam, nem lehet, hogy inkább az elszántsággal van gond, amikor nekiállnál futni, hogy már unod, mert monoton, meg ilyenek? Erre nagyon jó egy jól összeállított, pörgős mix, amit, ha meghallasz, szinte magától beindulnak a lábaid:)és ha megunod azt a mixet, jöhet a másik.

2010. aug. 15. 22:04
 30/34 A kérdező kommentje:

Köszi h írtál/írtatok:)

Hát nem is tudom lehet bár mindig más zenét hallgatok főleg metál/disco-t:) Már nem is olyan vészes csak kicsit több akaraterő kellett:)meghát reggel megyek futni(40-50p) este meg leg magic dvdzek(15p) meg van h néha boxolok is:)

eddig csak 5 kg fogytam bár látom a változást tükörben szal így jobb is:)

2010. aug. 15. 22:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!