Napi 30 perc Sport (nem futas) Er valamit?
Figyelt kérdés
Nos enni mar nem eszek sokat...azzal nincs gaz..De a sport..keson erek haza es a suliba annyira lefarasztanak hogy lusta vagyok 16.00 kor elni is...30 perc naponta eleg lenne valamilyen torna??? Futni nem tok mert mar amerre en lakom itt qurvara hideg van...Szal..Szerinteteek.??? vagy nagyon kene az a 1.00 napi mozgas...Amugy eddig 1.30-at mozogtam..De a suli...2010. okt. 24. 01:13
1/3 anonim válasza:
A futást nem befolyásolja az időjárás.
Akkor szoba bicajozhatsz helyette.Persze a terhelés fokozatosan nehezedjen.
2/3 anonim válasza:
Szerintem mindenféle mozgás többet ér, mint a semmittevés. Jól teszed, hogy mozogsz, válassz olyan mozgásformát ami érdekel, és szeretsz is csinálni. De ne kifogásokat keress! 16 óra az nem olyan sok, hazaérkezésnek, én pl. van hogy 19 sőt 21 órakor érek haza, de úgy oldom meg a mozgást, hogy vagy délelőtt mozgok, vagy ha hamarabb végzek akkor, plusz ott a péntek, szombat, vasárnap. Heti 4x-5x tudsz te is tornázni,hidd el felpörget, megnyugtat, és kikapcsol.
3/3 A kérdező kommentje:
koszi szepen :):)
2010. okt. 25. 01:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!