Előfordulhat, hogy az embert azért utálják, mert kövér?
Figyelt kérdés
2008. dec. 1. 19:02
1/7 anonim 

válasza:

Igen előfordulhat. Viszont emellett utálhatják, ha sovány, kapzsi, zsarnok, mogorva, törpe stb...
2/7 anonim 

válasza:

Sokan igénytelenséggel, vagy lustasággal azonosítják. De egyáltalán nem biztos, hogy valaki ezért kövér. Mindenesetre érdemes ellene tenni.
3/7 anonim 

válasza:

nem. ilyen nincs. az nem befolyásolja a személyiségét.
ez csak 1 támadási felület. le kell szarni ezeket a bántásokat...
4/7 anonim 

válasza:

De sajnos van.A kövér embert gyengének nézik,ezért értéktelenebbnek tartják.De ha belegondolunk,vhol igaz is!
5/7 anonim 

válasza:

Naná!
Én mások szerint szép vagyok,de emellett kövér.
Nekem az egész életemet végigkísérte az unintelligens emberek utálata,mert a testem alapján lettem megítélve.
Igen a kövérséget társítják az igénytelenséggel,ez tapasztalat!
6/7 anonim 

válasza:

Persze, sot meg egy munkahelyre is, ha tobb a jelentkezo ugyanazzal a vezgzettseggel, inkabb valasztjak a nem kovert, sajnos igy van.
7/7 anonim válasza:
Nem is kimondottan utálnak, inkább lenéznek, undorodnak ....pl. ha betérek egy üzletbe ruhát venni, úgy néznek rám, mintha egy marslakó lennék, de elég csak végigsétálnom az iskola folyosóján és 10 emberből minimum 5 mutogat a hátam mögött..megtehetik:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!