Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért csinálom ezt? Gyűlölöm...

Miért csinálom ezt? Gyűlölöm magam.

Figyelt kérdés

Tavaly előtt augusztusba 88kiloval kezdtem dietazni, 83 voltam és tarottam is. Karantén idején híztam 90re. Meg fogadtam h lefogyok, 86ra lement kb 5 nap alatt, el se hittem, de most ráálltam a mérlegre és 92,5 kg-t mutat!!! Fogyok, hízok, fogyok, hízok.

Milyen praktikus gyomor szűkítő módszerek vannak?? Ha nem eszek kb 3 napig osszeszukul? És utána is csak kb 1000kaloriat egy nap. Sulikezdesig kéne fogynom pár kilót. Mert nem merek így bemenni az osztályba

2021. jan. 3. 13:14
 1/3 anonim ***** válasza:
92%
5 nap alatt 4 kiló nem is valós fogyás, csak a víz és salakanyag távozott a szervezetedből. Azért nem tudod tartani a súlyod, mert drasztikus módszereket választasz és nem szépen lassan haladsz. A tartós fogyás titka a lassú folyamatos súly leadás. A hirtelen nem eszek meg 1000 kalóriát csak sosem tartós. Annyira kell lecsökkenteni, amit hosszú távon is bírsz tartani akár életmód szerűen is. Nem kúrák kellenek hanem életmód váltás. Olyan sportot kitalálni, amit rendszeresen is fogsz tudni csinálni, olyan ételeket enni, amiket utána is fogsz.
2021. jan. 3. 13:31
 2/3 anonim ***** válasza:
83%

Ez a jojo effektus.

Ne akarj hirtelen sokat fogyni, mert az tuti hogy nem fog menni. Inkább lassan, de biztosan. Normális kaják, mozgás, sok víz, és főként kitartás! Ez a titka, ha ezt megérted, akkor sikerülni fog ☺️

2021. jan. 3. 13:40
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondják!
2021. jan. 3. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!