Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha minden nap eszek 2-3 sor...

Ha minden nap eszek 2-3 sor csokit kb 2hétig akkor hízok vagy fogyok? :D

Figyelt kérdés
tök érdekes nem?:D
2010. aug. 13. 17:22
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én most ezt nem értem. :D

Csak azt ennél? Akkor fogynál.

Ha pluszba ennéd az eddigi kaja mellett, akkor lehet hogy híznál, lehet hogy nem, de fogyni biztos nem fogynál. :d

2010. aug. 13. 17:28
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
naponta 2-3 két hétig???? akkor biztos hizni fogsz!!! hetente egyél 2-3 csokit ne naponta!!!
2010. aug. 13. 17:29
 3/5 anonim válasza:
53%

Mit tartasz benne érdekesnek? Az eszik ikes ige, tehát 'eszem'. Sok mindentől függ. Írd le nemed, korodat, macskád nevét, hány kiló vagy, és küldj képet. Sajnos ezen adatok nélkül nem tudok segíteni.

Amúgy megjegyezném, hogy a csokitól terhes leszel. Én a helyedben naponta 2-3 adag borban sült karajt ennék kaukázusi vegyes körettel.

Imola

2010. aug. 13. 17:30
 4/5 A kérdező kommentje:

bocsi de macskám nincs amúgy nem akarom ezt csinálni csak most eszembejutott tudod nem vagyok 100as de azért tök jó hogy ideírjátok ;)

legalább nem mindneki azzal zsibbaszt titeket hogy "hogy tudnék fogyni áá nagyon fontos blablabla..."

jah és bocsi azért a helyesírási hibából csak ha írok nem szoktam gondolkodni mármint a helyesíráson (:

azért még várok ide válaszokat(: :P

2010. aug. 13. 17:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Gyerek vagy még, inkább vedd elő a sims-et.
2010. aug. 13. 22:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!