Zöld teáról fogyásnál mit kell tudni?
Mindenféle zöld tea segít vagy mi alapján érdemes válogatni?
Vettem Pennys Teaparty filteres zöld teát, de elég fura íze van.
Minőségtől függetlenül ugyanúgy segítenek?
Van valami tudnivaló a fogyasztásuknál?
Csak a teákról érdekel információ, étkezésem, testmozgásom megfelelő, enélkül is fogyok folyamatosan.
Köszönöm a válaszokat.
10-es, igazat adok, valóban sokan nem értették meg, hogy a tea lehetséges hatásai vagy előnyei érdekeltek, eddig enélkül fogytam, nyilván túlélem ha nem iszok, de ha jól alkalmazva segít, szívesen innám, mint egy plusz dolog.
Sztem a Kérdező felfogta már eleve, hogy nem ettől fog lefogyni, a kérdés nem erre irányult, de a sok megmondóember fontosnak érezte, hogy okoskodjon.
A kérdésre is válaszolva, én is a szálas teát javaslom inkább, ha ragaszkodsz a kényelemhez, akkor a teekanne zöld teái jó minőségűek és finomak is. Akármit írnak, a zöld tea segíti az emésztést, csökkenti az étvágyat, élénkít, tehát közvetve ugyan, de támogatja a fogyást is. Az meg nem annyira mindegy, hogy akár a koffeint miből viszed be, jobb, mint a kávé vagy energiaital.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!