Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akin 40 kg felesleg van, kb....

Akin 40 kg felesleg van, kb. hány kiló fogyásnál lehet észrevenni a változást?

Figyelt kérdés
2020. jún. 11. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
10-nél már biztos.
2020. jún. 11. 19:24
 2/11 anonim ***** válasza:
91%

Kb. 10 már látszik. Akkor kérdik majd meg, hogy fogytál-e.

20 kilónál kijelentik, hogy fogytál.

30 kilónál aggódó arccal megkérdik, hogy minden rendben van-e, mert azt hiszik, rákos vagy.

2020. jún. 11. 19:26
 3/11 A kérdező kommentje:
Csak mert 13 kilót fogytam és senkise tette még szóvá. Na nem mintha ebből merítkeznék, csak furcsállom, hogy ennyire nem látványos?
2020. jún. 11. 19:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Legalàbb 20-25, szerintem.

Mikor tinikoromban 30 kg feleslegből 18- at leadtam, a kutya se vette észre. Csak az utána levő 7 kilót, de azt nyàri szünetben fogytam, így hónapokig nem làttak az osztàlytàrsaim. Úgy csinàltak mintha csak ez idő alatt fogytam volna.

Most 105 kg feleslegből ,-48nàl tartok. Még nem làtvànyos szabad szemmel, természetesen, hisz még félúton se tartok. Bàr ugyanazokat a cuccokat hordom szàndékosan, jól fednek😂😂 nagyon nagyok màr a nadràgjaim, övvel tartom magamon, mindenütt lóg, így takar is.

Én őszintén szólva nem is akarom, hogy megjegyzéseket tegyenek ràm. Jobb így.

Önmagadért csinàld. Az a legfontosabb.

2020. jún. 11. 19:30
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én az 1-es voltam, azt hittem magadon gondolod. Én 17-et fogytam 48-ig, nekem a környezetemből senki egy szóval nem említette a fogyást, egyedül a boltban jegyezte meg az eladó, hogy nem kéne tovább fogynom.
2020. jún. 11. 20:29
 6/11 anonim ***** válasza:
71%

5-6 kilót is már észrevesz egy éles szemű egyén. főleg, ha az arcon látszik, márpedig ott szokott.

Nem szokás az ilyet megjegyezni. Egyik kolléganőm egyszer majdnem teljesen lefogyott, min. 20 kilót, már nem sok hiányzott hozzá, hogy tényleg normál alakja legyen, erre fel visszaszedte a pluszkilókat. Jobb ilyenkor nem agyondicsérni, meg bókolni az épp fogyókúrázót, mert ha netán nem sikerül a kitűzött cél, csak rosszul fogja érinteni, hogy bezzeg akkor, mikor karcsúbb voltam, hogy megdicsértek, most meg senki sem mond szépeket. Csak azért mert valaki elkezd fogyni, netán lefogy, nem biztos, hogy tartósan úgy is marad.

2020. jún. 11. 21:10
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"senkise tette még szóvá."

Mert nem szokás a másik súlyáról beszélni, ez nem azt jelenti, hogy nem látja az, aki ritkábban találkozik veled, csak ezt nem szokás megjegyezni. Mindenkinek azt tanítják, hogy ilyenre ne tegyen megjegyzést, mert sértődés lesz belőle, nem illendő stb.

2020. jún. 12. 12:36
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok

én amúgy egy nagy cégnél dolgozom már 8 éve, elég sok "fogyást" láttam már, ami csak ideig-óráig tartott. Volt, hogy megindult valakinél, fogyott, 10-12 kilót kb., olyan is volt, nem egy, aki tán 20-at is, aztán visszaszedte vagy az egészet vagy egy részét. Olyanok is vannak, akik jojóznak folyamatosan, azt vettem észre ezalatt a 8 év alatt, kb. egy 5-10 kilós intervallumban.

Tényleg nem illik ezt szóvátenni. A legtöbb embernél hol felmegy néhány kiló, hol lemegy. Van, mikor tényleg csak pár kiló, de olyan is van, akinél 10 kiló megy hol le, hol fel.

2020. jún. 12. 16:53
 9/11 A kérdező kommentje:
A kialakult betegségem miatt már nem fogok többet "fogyókúrázgatni", teljesen életmódot kellett váltanom, ha jót akarok. Szóval ez nem csak átmeneti dolog nálam.
2020. jún. 12. 16:57
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Úgy legyen! Sok sikert! :)
2020. jún. 12. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!