Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha kihagyom a reggelit és az...

Ha kihagyom a reggelit és az uzsit, akkor fogyok majd?

Figyelt kérdés
15/l
2010. aug. 13. 09:25
 1/8 anonim ***** válasza:

Inkább ne a reggelit hagyd ki...

Amúgy érdemesebb valami diétás étrend+ mozgás kombinációjával fogyni, akkor ált. nem kell kihagynod semelyik fontos étkezést.

2010. aug. 13. 09:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem!Egyél többször kis adagokat.
2010. aug. 13. 09:38
 3/8 anonim válasza:

Nem az a lényeg, h mit eszel, hanem hogy mennyit! Én napi 1500 kalóriát viszek be, és fogyok. Nekem a napi kalóriaszükségletem 2250 kb. De azért ne feledd, először izomból fogysz, csak aztán zsírból, mivel az izomnak kell a legtöbb energia, és eleinte leépít a szervezet izomból is. Bár én emellé gyúrok, és eddig úgy tűnik, hogy fejlődtme, meg fogytam. De sok szerencsét.

16/F

2010. aug. 13. 10:03
 4/8 anonim ***** válasza:
ez hülyeség. értelmetlen, haszontalan.
2010. aug. 13. 10:08
 5/8 anonim ***** válasza:

A reggeli a legfontosabb! Kutatások bizonyítják hogy akik reggeliznek azok nem híznak el,úgyhogy azt ne hagyd ki.

itt van egy cikk,bemásolom :Hiba kihagyni a reggelit azért, mert fogyókúrázunk. Tanulmányok bizonyították,hogy azok,akik nem reggeliznek később túlsúlyosak lesznek,mert a nap folyamán többet nassolnak vagy esznek. A reggeli beindítja az anyagcserét, de nemcsak akkor, hanem egész nap gyorsítja azt, ebből tehát az következik, hogy aki fogyókúrázik, annak kötelező reggeliznie!

[link]

2010. aug. 13. 10:32
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem! Vagy ha igen, akkor izomból. Állj neki mozogni, akkor fogyni fogsz, és a jó helyekről.
2010. aug. 13. 14:28
 7/8 anonim ***** válasza:
10:03: Ennyi hülyeséget egy postban is rég olvastam már.
2010. aug. 13. 21:28
 8/8 anonim válasza:

08-13 21:28

mi nem tetszik belőle?

2010. aug. 16. 23:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!