Ha kihagyom a reggelit és az uzsit, akkor fogyok majd?
Inkább ne a reggelit hagyd ki...
Amúgy érdemesebb valami diétás étrend+ mozgás kombinációjával fogyni, akkor ált. nem kell kihagynod semelyik fontos étkezést.
Nem az a lényeg, h mit eszel, hanem hogy mennyit! Én napi 1500 kalóriát viszek be, és fogyok. Nekem a napi kalóriaszükségletem 2250 kb. De azért ne feledd, először izomból fogysz, csak aztán zsírból, mivel az izomnak kell a legtöbb energia, és eleinte leépít a szervezet izomból is. Bár én emellé gyúrok, és eddig úgy tűnik, hogy fejlődtme, meg fogytam. De sok szerencsét.
16/F
A reggeli a legfontosabb! Kutatások bizonyítják hogy akik reggeliznek azok nem híznak el,úgyhogy azt ne hagyd ki.
itt van egy cikk,bemásolom :Hiba kihagyni a reggelit azért, mert fogyókúrázunk. Tanulmányok bizonyították,hogy azok,akik nem reggeliznek később túlsúlyosak lesznek,mert a nap folyamán többet nassolnak vagy esznek. A reggeli beindítja az anyagcserét, de nemcsak akkor, hanem egész nap gyorsítja azt, ebből tehát az következik, hogy aki fogyókúrázik, annak kötelező reggeliznie!
08-13 21:28
mi nem tetszik belőle?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!