Ha kihagyom a reggelit, akkor az iskolában mennyire nem tudok majd odafigyelni?
Figyelt kérdés
Kihagynám, vagy kakaót innék, amiben ugye van némi cukor ami jó az agynak. Ha csak ennyit eszem meg akkor attól még fogok "müködni" az iskolában?? Oda fogok tudni figyelni??2009. febr. 28. 14:46
1/5 anonim válasza:
én ha nem eszek reggel émelygek és nem vok jól.
emellett nem jó reggelt édessel, cukrossal kezdeni mert egész nap azt fogod kívánni, mivel hamarabb éhes leszel utána.
miért akaord reggelit elhagyni?
2/5 anonim válasza:
a reggelinek kell a legenergiadúsabbnak lenni,mivel az ébredés és energiaigényes,azon kivül ez adja meg a löketet a napnak.Én egész délelőtt kómás vagyok ha nem reggelizek.
3/5 anonim válasza:
Reggel és délelőtt nyugodtan lehet, sőt kell (!) cukor , gyümölcscukor vagy szőlőcukor tartalmú ennivalót bevinni, mert az elengedhetetlen az agyműködéshez, és nem is más szervünk hasznosítja!
Úgyhogy eszedbe ne jusson délelőtt koplalni!
4/5 anonim válasza:
MIért nem próbálod ki ahelyett hogy egből feleslegesen kérdezel?
5/5 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak annyit fűzök hozzá, hogy általános iskolás koromban kiprobáltam, se reggeli se tízórai délután 2 kor amikor hazaértem ettem elöször, és oda tudtam figyelni, de azóta rászoktam a normális étkezésre, és volt hogy kihagytam a reggelit, és akkor semmit nem tudtam felfogni, és akkor a múltban még volt jó minden, most mér nem működik, szoval köszönöm, de már kiprobáltam.
2009. márc. 1. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!