Szerintetek kéne fogynom?
Figyelt kérdés
Szerintetek 163 centihez sok a 70 kg? Mostanában a karanténok es a nyári szünet alatt meghíztam és hatalmas hasam lett :(
Szerintetek mennyit kéne fogynom?
Képet privátban tudok küldeni
17/l
2020. dec. 22. 18:44
11/28 anonim válasza:
Ne másért fogyj, magadért. Csak akkor állj neki ha nem érzed jól magad a bőrődben.
12/28 anonim válasza:
19.28 vagyok. A hitetlenkedőknek mondom, hogy ismerek olyat, aki kb. ekkora, és 46 kg. Rendszeresen sportoló ifjú hölgy, semmi egészségügyi baja nincs. Vékony testfelépítésű, így számára ez normális testsúly.
13/28 anonim válasza:
Küldj egy képet én azt mondom, és úgy könnyebb válaszolni.
Látatlanban annyit mondok, hogy szerintem olyan 10kg körül.
Viszont mondom, akkor sem lesz bajod, ha ilyen maradsz, egészséges kategória (túlsúlyos alja).
Ha magadat jól érzed így akkor maradj ilyen, csak ne hízz tovább.
Ha van esetleg még kérdésed azt is tedd bele az üzibe, ha írsz úgy könnyebben tudok segíteni.
14/28 anonim válasza:
Én 165 cm vagyok 60 kg és soknak érzem, 55 -el lennék ideális
15/28 anonim válasza:
Picit soknak tűnik, de megnézném a testalkatodat.
16/28 anonim válasza:
"meghíztam és hatalmas hasam lett"
Ha neked is feltűnt akkor? :D
17/28 anonim válasza:
Én is mondok véleményt kép után
18/28 anonim válasza:
Lehet, hogy pár kilót kéne fogynod, de ha küldesz képet, az alapján pontosabb véleményt tudnék írni.
19/28 anonim válasza:
Szerintem igen. 53-55 kiló lenne neked az ideális. Persze én is 11 kilóval több vagyok, mint az én "ideálisom", csak én nem tudok fogyni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!