Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Karácsony plusz kilók nélkül?...

Karácsony plusz kilók nélkül? Ki hogy készül az ünnepekre?

Figyelt kérdés

Akik diétáznak, azok karácsonykor hogy oldják meg? Három napos "csalónap"? Esetleg kalóriát számoltok? Vagy köretet nem esztek csak?

Milyen diétát alkalmaztok?

2020. dec. 14. 13:24
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem a 3 nap fogja tönkretenni a diètàt, mint ahogy a hízàs oka sem ez a 3 nap
2020. dec. 14. 13:33
 2/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekem a karácsony mindig az az idöszak, amikor fogyok pár kilót.
2020. dec. 14. 13:52
 3/10 anonim ***** válasza:
80%
Figyeld a kalóriát és figyelj a napi mozgásra! A kulcs-szó: mértékkel!
2020. dec. 14. 14:08
 4/10 anonim ***** válasza:
89%

Ugyanúgy normál adagot eszem az ebédből, vacsorából, mint bármikor máskor. Bejglit reggelire eszem, nem pluszban, hanem az a reggeli. Tudom, nem jó az édesség reggel, de pár napig nem lesz tőle bajom. Aki cukorbeteg vagy IR-es, az ne csinálja utánam. A mézeskalácsot is beépítem az étrendbe: tízóraira vagy uzsira pár db + gyümölcs. Igyekszem karácsonykor is sok zöldséget enni, mint mindig. 1-2 szaloncukor vagy bonbon étkezés után desszertnek belefér.

Soha nem szoktam hízni az ünnepek alatt, legfeljebb fél-1 kilót, ami január elején le is megy.

2020. dec. 14. 14:31
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell zabálni,ennyi. Ne arról szóljon. Mindent kóstolj meg, amit szeretdz vagy szimpi. Nassizz egy kicsit a dédi sütijéből nyugodtan, de ne zabáld tele magad vele. Egyél szigorúan csak annyit, amennyi jól esik.
2020. dec. 14. 14:32
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Én semmit nem csinálok másképpen. 3-an vagyunk egy háztartásban, én, a férjem és a gyerekem, látogatni senki sem jön, mi sem megyünk senkihez, így nem is lesz olyan alkalom, hogy tömni akarjanak a rokonok. Az "ünnepi kaja" sem lesz másabb, mint egy hétvégi ebéd és ennyi.
2020. dec. 14. 15:56
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Mindenből eszek amennyi jól esik, nem korlátozott magam. Tudom hogy a bejgli meg a szaftos husi később is ott lesz ha enni akarok belőle, úgyhogy nincs kényszerem hogy mindet befaljam. A fincsi karácsonyi ételeket a három nap alatt elosztva egész nap eszem, reggelire, ebédre, vacsorára 😉

Karácsonykor mindenki többet eszik, utána meg mindenki könnyű zöldséges ételekre vágyik, úgyhogy egy heti átlagot nézve kiegyenlítődik a dolog.

2020. dec. 14. 18:15
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy utolsó mondja. Én ilyenkor van hogy degeszre zabálom magam (pedig próbálok odafigyelni, pl. köretnek csak zöldség, tudatosan korlátozom a süteményt, szaloncukrot, de egyszerűen mégis sikerül "gurulni" utána). De a "jó" az egészben, hogy ezután egyáltalán nem bírok napokig ránézni a kajára, ilyenkor szilveszterig kb salátán meg vízen élek :D
2020. dec. 14. 21:35
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában fogyni szoktam Karácsonytól Újévig, mert 3 nap zabálás nem jelent annyit, mint maennyit a két ünnep között megyünk túrázni.
2020. dec. 14. 22:36
 10/10 anonim ***** válasza:
Karácsony előtt mindig fogyok,mivel a házimunka és sütés, ajándékcsomagolás, fadíszítés pörgések miatt kb. elfelejtek enni és nincs is étvágyam. Úgy 25-26. környékén szép lassan visszajön az étvágyam és január első hetéig max 1 kiló jön fel. Titok nincs. Rendszeresen járok sétálni minden nap, az ünnepek alatt is. Csak akkor eszem ha éhes vagyok. A szaloncukor bejgli kombókról nem mondok le, mert nekem része az ünnepeknek. Szaloncukorból inkább preferálom a cukormentest.
2020. dec. 18. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!