Random Jóska kérdése:
Ki hogyan készül a karácsonyra?
Figyelt kérdés
Sokan tudják, hogy nem érdemes az utolsó pillanatra hagyni az ajándékvásárlást.2020. szept. 19. 19:47
1/25 anonim válasza:
Én már gondolkodom, hogy kinek mit vegyek. Októberben elkezdem megrendelni őket. December elejére általában már megvan minden, becsomagolva.
3/25 anonim válasza:
Rengeteg csaladi unnep van meg addig. Kifejezetten karacsonyra nem kezdek el keszulodni advent elott (de az utolso hetre sem hagyok semmit)
5/25 anonim válasza:
Mi még nem vásároltunk idén semmit.
Viszont ahogy haladunk az év vége felé, egyre gyakrabban merül fel a családban ez a téma, egyre többet beszélgetünk a dekorációkról, ajándékokról, ételekről, de még nem vásároltunk idén semmilyen karácsonyi cuccot.
8/25 anonim válasza:
Egyelore sehogy, van meg eleg elinteznivalom elotte (koltozes, jogsi, stb), szerintem novemberben veszek majd par ajandekot es ennyi.
9/25 anonim válasza:
A kicsik csak c63 AMG-t kapnak, párom 2 Lamborghinit meg egy McLaren P1-et kap, szülőknek vettem 6 nyaralót Mallorcán, meg magamat meglepem egy magán géppel.
Tudom elég szűkös, de idén össze kellett húzni a nadrágszíjat mert a vírus miatt Viktor nem tudott elintézni nekem elég pályázatot. 🤷
10/25 anonim válasza:
Viszont Viktor szólt hogy mindenki kap idén pár ezer forintot. Krumpli most nem lesz mert drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!