Miért készül mindenki ennyire?
December 21ig senki nem tudja,hogy a kormány mit rendel el,de itt már gyakorin,olvasok nem egy nem két dolgot,hogy segítenem kell a lányoknak időhiányban szenved, jönnek rokonok, jönnek vendégek, főzni kell sütni kell és hasonló dolgokat
Miért készül mindenki ennyire a karácsony dologra? Azt se tudjuk mi lesz még itt.
En azt olvastam karacsonyra enyhiteni akarnak a karacsonyra valo tekintettel de utana lehet még az általános sulikat is bezárjàk.
Nem hivatalos oldalak
Még ha csak 10 fönyi ember is jön össze, az nem kevés sütéssel fözéssel jár.
A magyarok kreatívak, kitalálnak valamit. Ha össze nem is lehet járni, akkor meg visznek egymáshoz kaját, pl az idösebbeknek. Helyes is ez így. Az én egyéni véleményem a témáról, hogy a kormány cseppet túlzásba esett ezekkel a korlátozásokkal. Az éjszakai kijárási tilalmat pl nem sikerül megértenem, hogy mire jó. Virus elött se gondolom, hogy annyira tolongtak az emberek a városban pl kedd éjjel 1-kor.
négyeske agyatlan szolga. :) Nincs vírus.
Úgy kell élni, mint mindig, mivel a rettegéspropagandán kívül semmi sem változott.
Én se készülök semmivel
Szülők jönnek egyesül, ők is délután 16 kor,max süti lesz itthon
Ha nem lenne karácsony akkor is iskola szünet lesz, én szabin...
Ha csak a szűk család jön akkor 12 fő ( nem, nem döntjük el sorsolással ki maradjon kint) ennyi napra ennyi embernek enni kell. Már a téli szünet eleve megváltoztatja , hogy itthon vannak egésznap a gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!