Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet értelmesen lefogyni?

Hogy lehet értelmesen lefogyni?

Figyelt kérdés
Szóval,ami nekem bevált az a kalória számolás de szerintem ezt örökkön örökké nem lehet csinálni. Plusz jönnek az ünnepek nyilván nem tudom kiszámolni a töltött káposzta kalória tartalmát,bestresszelek hogy nincs korlát és összezabálok mindent. Engem megnyugtat ha van ami mutatja mennyit ehetek még. Az ilyen fix étrendes diéták meg ezt meg amazt kizárunk nekem nem megy. Olyan március/árplis környékéig szeretnék leadni 8 kilót.
2020. dec. 5. 20:26
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
A töltött káposzta kcak is számolható, amúgy meg ha 1 tölteléket eszel kenyér nélkül, és nem fojtod le fél rúd bejglivel semmi baj sem lesz. Ha számolsz egy idő után rutinból megy, hogy mi mennyi!
2020. dec. 5. 20:40
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Nincs semmi baj az ünneppel. Az ég világon semmi nem törtenik ha 3 napig nem számolod a kalóriakat. Nem fogsz 2 kilót hízni.

De nem is kell zabálni. Nem arról szól az ünnep. Reggelire eszel valami lihgti kaját, ebédre egy normál adag halászlevet meg töltöttkáposztát. Arra figyelj hogy ne zabálj be pl egy egész rúd bejglit. Egyél belöle 1-2 szeletet meg 1-2 mézeskalácsot és kész.

2020. dec. 5. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az elottem levohoz (2es). Nem kell telezabalni magadat, de ha megeszel 3 szaloncukrot semmi nem fog tortenni:). Nyugodtan egyel. Mindenki tart "csalos" napot egyebkent szoval belefer:)
2020. dec. 5. 21:42
 4/10 anonim válasza:
19%
Tapasztalatból írom a következőket. Szigorú, de önálló diétával és testmozgással hetente le dobhatsz magadról átlag 2 kg-ot. Ehhez az kell, hogy a cukros termékek fogyasztását törlöd az étlapodról, reggelit nem viszed túlzásba, javaslom a teljes kiörlésű kenyereket, szendvicsként más egyébbel, eszel 10 órainak gyümölcsöt, az ebéded lecsökkented a mostanihoz képest, délután szintén gyümölcs vagy valami laza harapnivaló ( ne legyen kalóriadús, max egy kevés zabkása vagy gyümölcs ), vacsorára könnyű étel, nem kell éhen halni, de estére ne rakd meg a gyomrod. A nap közben valamikor egy fél órás szobai vagy kinti, izzasztó edzés. Ennyi a titok, ne várd rögtön a csodát, kb 2 hét után kezdesz el fogyni, addigra "átszokik" a szervezeted ehhez, viszont utána le repülnek a kilók.
2020. dec. 5. 22:11
 5/10 anonim válasza:
22%
Ha elhagyod a cukrot és a szénhidrátot az étkezéseidből.Folyadék pedig csak víz napi 3 liter.
2020. dec. 6. 03:49
 6/10 anonim válasza:
48%
4-es vagyok, kíváncsi lennék a lepontozásom okára. Ettől korrektebb választ nem tudok adni, én így fogytam le 12 kg-ot relatívan rövid idő alatt.
2020. dec. 6. 08:50
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
6-os. Nem normális dolog heti 2 kilót fogyni.
2020. dec. 6. 09:52
 8/10 anonim válasza:
48%
6-os vagyok, 2 kg egyáltalán nem drasztikus, ha valaki beteg módon kezd hozzá, az 3-5 kg-ot is képes fogyni egy hét alatt, na az a sok. Van aki a heti 1 kg-ot látja reálisnak, igazából én nem fogok vitába szállni senkivel, én izomvesztés nélkül egy elviselhető diétával fogytam ennyit.
2020. dec. 6. 10:16
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Heti fél-1 kiló ami normális, EGÉSZSÉGES fogyás.
2020. dec. 6. 16:58
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat :) én nem pontoztam le senkit mindenki meglátása hasznos lehet.
2020. dec. 10. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!