Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit érdemes tenni?

Ilyenkor mit érdemes tenni?

Figyelt kérdés
Koplalásból próbálok ki jönni, és eddig fokozatosan emeltem a kalóriát. Minden jól is ment, de az utóbbi időben egyre jobban el kezdtem zsírosodni, és plöttyet lenni. Pedig már 900 kalóriánál tartok. Jó, tudom hogy ez még koplalás de azért már nem az a drasztikus. Mit kellene tennem, emeljem tovább, vagy tartsam még kb 1 hétig a 900-at?
2020. dec. 5. 08:38
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Sport
2020. dec. 5. 10:18
 2/10 A kérdező kommentje:
A sport az megvan, mindenap sportolok 1 órát, plusz napi 1 óra séta is megvan. De hiába nem tudom mi történik.
2020. dec. 5. 11:03
 3/10 anonim ***** válasza:
Testképzavarod van, nem zsírosodsz, hacsak nem a 900kcal tiszta CH; pszichológushoz kellene menned. 1200kcal-ra emelned kellene, az is bőven fogyókúrás bármilyen adatokkal.
2020. dec. 5. 11:45
 4/10 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg így van.. Egyszerűen zsírosodom, pedig van edzés..
2020. dec. 5. 12:06
 5/10 anonim ***** válasza:
Simán lehetséges. Ehhez annyi kell, hogy 20 kilogramm alatt legyen a testsúlyod. Vagy ez van, vagy többet eszel mint 900 kcal (akármilyen formában, van ismerősöm aki álmában is evett, és nem emlékezett rá), vagy testképzavarod van. Utolsó opció kizárására a legegyszerűbb megoldás ha méred magam, a mérleg nem hazudik.
2020. dec. 5. 15:44
 6/10 A kérdező kommentje:
58 kg vagyok, és nem eszem 900-nál többet, mert számolom a kalóriákat.
2020. dec. 5. 16:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Akkor maradj ennyin. Még legalább 2 hétig, és utána megint mérd meg a testtömeged. Utána már ki fog tisztulni az előtted álló út (endokrinológus vagy pszichológus).
2020. dec. 5. 16:38
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztos vagy benne, hogy nem víz? Mennyit iszol egy nap? Nem iszol többet most azért, hogy ne érezd magad éhesnek? Meg mi alapján állítod azt, hogy zsírosodsz? Hány heten át csekkoltad magad a tükörben?
2020. dec. 5. 22:56
 9/10 A kérdező kommentje:
Nem iszom sokat, ez tény. Onnan állítom hogy sokkal plöttyetebb vagyok pár napja mint voltam. Nagyobb comb, has stb.
2020. dec. 6. 09:10
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha folyamatosan 5000 kcal-t viszel be, ahhoz is legalább 1, de inkább 2 kell, hogy látható eredmény legyen belőle. Utána kezdenek feljönni a kilók. Ez esetben 2 nap alatt lehetetlen bármilyen változást észrevenni. Hasonló kategória, mint mikor valaki azt mondja, hogy "megint rossz minőségű gázt adnak, 10 másodperccel több idő kellett a süti megsütéséhez a villanyos sütőmben".
2020. dec. 6. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!