Ilyenkor mit érdemes tenni?
Simán ehetsz lefekvés előtt is, ha neked az a jó, vannak ilyen emberek, akik frissen jóllakva tudnak a legjobban elaludni.
De az eléggé baj, ha 2 órát nem bírsz ki. Egyél jobb vacsorát, azt ajánlom. Nagyobbat, jobb összetételűt... Vagy eleve az egész napod legyen jobb. Ha túl koplalósan eszel, nem csoda, ha mindig éhes vagy, még evés után 2 órával is.
Én vacsorára túrót szoktam, joghurttal. ( Szórhatsz bele fehérje port ha nem bírod a natúr ízeket, vagy édesítőt )
Egész éjszakára eltelít, lassú felszívódású fehérje bomba.
250gramm túrónál többet ne tegyél bele, úgy hallottam az már máshogy szívódik fel. :) Joghurtot mindenképp önts hozzá, ha nem akarsz a túróban megfulladni. :D
Vagy szimplán egyél zöldséget hússal, nem fogsz elhízni és jól eltelít. Ha vizet iszol negyed óra múlva éhes vagy és éjszaka többször kijársz pisilni, amire visszafekszel megint azon kapod magad, hogy éhes vagy és nehezen fogsz visszaaludni ( saját tapasztalat ).
A legjobb megoldás: túró + joghurt ;)
25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!