Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ilyenkor mit érdemes tenni?

Ilyenkor mit érdemes tenni?

Figyelt kérdés
Szóval lefekvés előtt 2 órával nem lehet már enni de en 8 körül vacsizok és 10 óráig éhen halok. Ilyenkor mit tegyek?
2018. jún. 17. 22:43
 1/4 anonim ***** válasza:
Igyál vizet, és "állítsd" át az agyadat. Ha arra gondolsz h nem ehetsz tuti éhes leszel! És 8kor se tömd tele magad. Legjobb lenne ha 6-7 körül vacsoráznál, és előbb ágyba jutnál.
2018. jún. 17. 23:14
 2/4 anonim ***** válasza:

Simán ehetsz lefekvés előtt is, ha neked az a jó, vannak ilyen emberek, akik frissen jóllakva tudnak a legjobban elaludni.

De az eléggé baj, ha 2 órát nem bírsz ki. Egyél jobb vacsorát, azt ajánlom. Nagyobbat, jobb összetételűt... Vagy eleve az egész napod legyen jobb. Ha túl koplalósan eszel, nem csoda, ha mindig éhes vagy, még evés után 2 órával is.

2018. jún. 18. 01:37
 3/4 anonim ***** válasza:

Én vacsorára túrót szoktam, joghurttal. ( Szórhatsz bele fehérje port ha nem bírod a natúr ízeket, vagy édesítőt )

Egész éjszakára eltelít, lassú felszívódású fehérje bomba.

250gramm túrónál többet ne tegyél bele, úgy hallottam az már máshogy szívódik fel. :) Joghurtot mindenképp önts hozzá, ha nem akarsz a túróban megfulladni. :D

Vagy szimplán egyél zöldséget hússal, nem fogsz elhízni és jól eltelít. Ha vizet iszol negyed óra múlva éhes vagy és éjszaka többször kijársz pisilni, amire visszafekszel megint azon kapod magad, hogy éhes vagy és nehezen fogsz visszaaludni ( saját tapasztalat ).

A legjobb megoldás: túró + joghurt ;)

25/F

2018. jún. 18. 01:47
 4/4 anonim ***** válasza:
facsarj egy vagy egy fél citromot 250-300 ml vízbe. Ez beindítja az anyagcserédet és a sok C vitamin csökkenti az éhségérzetet. Ha szeretnéd forró vízbe is facsarhatod, hogy teaként tudd elfogyasztani. Ne feledd, már csak az agyad éhes a szervezetednek nem teszel jót, ha még nassolsz. Persze ehhez rendesen kell vacsorázni, nem egy szem szőlőt, hanem pl.: egy nagy dinnyének kb. az egy-kétnyolcad részét vagy egy nagy adag salit (különböző fajta saláták, paprika, paradicsom, esetleg valamilyen magvak, avokádó, egy kis citromlé, valamilyen olaj pl.: oliva, de a napraforgót mellőzd) és ha nem vagy vegán vagy vega, akkor tehetsz bele csirkét, tonhalat, lazacot vagy amit csak akarsz), de én nagyon szeretem még estére a gyümölcsfagyit (fagyasztott gyümölcsök összeturmicsolása) vagy valamilyen gyümölcsturmixot
2018. jún. 18. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!