Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akik le akartok fogyni!...

Akik le akartok fogyni! Tisztában vagytok vele, hogy vékonyan sem lesztek boldogabbak?

Figyelt kérdés

A problémák ugyanúgy ottmaradnak a fejekben, ugyanúgy jönnek az életben akadályok, amiket le kell majd győzni vékonyan is. Amíg korlátokba rakjuk magunkat, és állandóan az evésre/fogyókúrára gondolunk, addig nincs rend a lelkünkben, örökké vissza fogunk térni a zabálás-fogyás mókuskerekébe. Mikor jönnek rá végre az emberek, hogy először önmagunkban kell rendet rakni? Hogy az étel nem uralja a testünket, csak unalomból zabálunk, mert pótolni akarunk valamit, fogyózunk, hogy bizonyíthassunk valakinek valamit. De mi történik fogyás után? Megtartani a súlyunkat azt jelenti, hogy már nem érezzük az ételt uralkodónak, hanem csak akkor eszünk, amikor a gyomrunk éhes, nem a lelkünk.

Mégis nap mint nap olvasok kétségbeesett embereket, akik azt hiszik, ha ledobnak x kilót, könnyebb lesz az életük. Nem, nem lesz könnyebb. Csak kicsit több építőmunkás fog füttyögetni az állványról.

2020. dec. 4. 15:54
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
A zsír, a kövérség hatással van a hormon háztartásodra is. Amint a zsír eltűnik, egy köd szabadul fel az elmédről, amint újra visszaáll a hormon háztartásod az eredeti állapotára. Ennek sajnos idő kell. Ekkor lehetnek depressziós időközök, visszaesések, de ezek elmúlnak majd. Idő kell, türelem. Évekbe tellet elhízni, évekbe telik visszaállni.
2020. dec. 4. 20:54
 22/30 anonim ***** válasza:
100%

A koversegnek sok hatulutoje van. (egészség, kozerzet, egyáltalán az ahogy magadhoz hozzaallsz,mozgás stb.)

En 11 kilotol szabadultam meg es de. Rohadt jól erzem magamat. Megnott az onbizalmam, tobbet mosolygok es ezt mások is eszreveszik. Az a lényeg hogy jol érezzem magamat a boromben.

2020. dec. 4. 22:27
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

Én most is boldog vagyok, a külsőségek se érdekelnek, szimplán csak tovább szeretnék élni. Elhíztam, ételfüggő lettem, beteg lettem, napi fájdalmakkal éltem, és a fogyás ezen nagyban segített már most is, pedig még nem értem el az életmódváltásomban a fogyási szakasz végére.

Azt is leszarom ki fütyülne utánam és ki nem, boldog házasságban élek.

És egyébként de, könnyebb az életem, jelenleg pont -72 kilóval könnyebb.

2020. dec. 5. 00:47
 24/30 anonim válasza:
100%
Ez ugyanolyan toxic hozzáállás mint amit az anorexiások beszélnek be maguknak... Igenis jobban érzed magad akkor ha egeszséges súlyba kerülsz. Egyrészt lejön rólad (literálisan) -10 kg teher, másrészt megszabadulsz megannyi potenciális betegségtől is. Ne akarjunk health at every size-ost játszani könyörgöm mert a való életben nem működik...
2020. dec. 5. 08:12
 25/30 A kérdező kommentje:

Őszinte válaszok jöttek, nagyon örülök, különösen, akik nem esnek vissza, akik fenn tudják tartani azt a szintet, amit elértek. Csupán a kényszeres diétázókra gondoltam, akiknek ugyanolyan vacak életük volt soványan is, de a fogyásban akarták mérni a boldogságukat, így visszahíztak. Az én anyám ugyanilyen, azt hitte, ha lefogy, majd jobb lesz a párkapcsolata, a munkája, és amikor rájött, hogy ezeknek a jobbulásáért nemcsak az alakjával kellene tennie, szépen vissza is hízott.

Nem általánosítani akartam, nem biggyesztettem oda a tiszt. a kivételnek cimkét. Elnézést :)

2020. dec. 5. 10:47
 26/30 anonim ***** válasza:
70%

Fogyjal le kérdező!

Még radfer vagy mínusz 20kg

2020. dec. 5. 18:58
 27/30 anonim válasza:
15%

Nem lettem boldogabb, ráadásul folyton éhes is voltam.

A férjem meg lelépett egy nálam jóval kövérebb, ámde jóval fiatalabb lánnyal.

Az új "szerelmem" pedig azt mondta meglepődött pucéron mekkora a hasam (60kg), vékony nőkhöz volt szerencséje csak addig, az ezutáni partnerem pedig szintén egy kövér lányt választott. Itt el is vesztettem az érdeklődésemet azt hiszem.

:D

Azért jókat mulattam az önérzetes válaszokon.

2020. dec. 5. 19:11
 28/30 anonim ***** válasza:
100%

27, az hogy se kövéren, se soványan nem vagy jó a pasiknál, nem a többi nő hibája, az "önérzeteseké".

Olyan mintha egy pasi írta volna a választ, ők gondolkodnak így hogy ha nem kellenek senkinek akkor a nőkkel van a baj, azon egy pillanatra sem gondolkodnak el hogy esetleg velük.

Én kövéren is és soványan is kellettem a pasiknak 🤷‍♀️

Egyszerűen soványan minden szempontból jobban érzem magam.

2020. dec. 5. 19:16
 29/30 anonim ***** válasza:
100%
27, itt a fogyásról van szó, ha te se kövéren se vékony(abb)an sem vagy vonzó, se nem kívánatos, akkor nálad nem súllyal van a gond. Ennél a kérdésnél pedig azt tárgyaljuk.
2020. dec. 5. 19:39
 30/30 anonim ***** válasza:
100%

27.

Azért ha se kövéren, se soványan nem kellesz a kutyának se, azon érdemes elgondolkodni, hogy benned van a hiba. Tudod nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.

Plusz, ha folyton éhes voltál fogyás közben , szimplán szarul csináltad. Ennyi.

2020. dec. 5. 21:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!