165 cm és 49 kg kövérnek számít? Fogyni szeretnék, legalább 9 kg-t.18/L
9 kiló a jelenlegi tested kb. 1/5-e. A hülye tested nem csak zsírból épül fel, hanem izomból, csontból, vízből, szervekből stb, amiknek szintén VAN súlyuk (szólj ha nem tudsz követni).
Rajtad NINCS 9 kiló felesleg, ezt így megmondom, hogy életemben nem láttalak (és nem is akarlak)
Egy nő testének a 10%-a KELL zsír legyen, ez élettanilag KELL. Aki ez alá megy, annak hormonproblémái lesznek például, kihullik a haja, csúnya lesz a bőre, száraz, stb stb. Élettani folyamatoknak a tökéletes működéséhez van rá szükség, arra a fránya 10%-ra.
igen. és akkor pont úgy fogsz kinézni, mint az a lány, akitől minden reggel rosszul vagyok a suliban.
gyönyörű mind a 40 kilója ( te is annyi lennél, pont annyi centihez, mert ő is 165cm)... inkább csinálj értelmes dolgokat ilyen hülyeség helyett.
és mielőtt bárki belémkötne én 170 cmhez vagyok 57 kg és így pont jól érzem magam :D
Én 155 cm vagyok és 47 kg. És nekem is sokan mondják, hogy sovány vagyok..
Bocsi, de nem vagy normális, hogy fogyni akarsz.. 40 kg 165 cm-rel? Csontkollekció akarsz lenni??
NE fogyózz!!
ha fogyni szeretnél akkor fogyál
minek kell bejelnteni mindig hogy jaj fogyni akarok, jó ha szeretnél fogyál, sneki nem tart vissza
majd korházba kerülsz, csak az a baj, hoyg amiért én dologzok pénzért, és amit levonnak, abból az ilyen hülye kis pics@kat látják el, na ez nem igazságos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!