Szerintetek sokat ettem ma? =/
reggeli: 1 kis tál müzli,1 barack
ebédre csak egy kis dinnyét ,aztán tornáztam.
vacsora: 1 kis szelet kenyér(azon zöldséges párizsi+paradicsom)
Fogyókúrán vagyok és kíváncsi vagyok a véleményetekre.
A kenyeret ki kéne hagynom?Vagy mit egyek vacsira?vagy egyszerűen hagyjam ki a vacsorát?
Előre is köszi.
vacsorára nem kéne a kenyér ha fogyózol,szénhidrát...tehát tésztafélék se.
amugy kevés amit ettél,főleg az ebéd,az után honnan lenne energiád a tornára?ne csodálkozz ha nem birod a tornát igy..
6-7 kilót megfelelő étrend mellett mozgással le tudsz dolgozni, de ne koplalj, 14 évesen nem tesz jót a koplalás.
Nem fogsz megfelelően fejlődni, a tested még át fog alakulni az évek során. Egyél ahogy eddig ettél, maximum csökkentsd le a felére és mellette mozogj.
grat!
ezt a kérdést is megkérdezi napi minimum 1-2 ember.
ezt csak azért csináljátok mert nagyon unatkoztok, ti is tudjátok, h a madár is éhenhalna ennyi kajától, és valahonnan dicséretet vártok, h húúú ez az nagyon keveset ettél, egyél többet..
ez is azért van mert kutya nem figyel rátok és így akartok figyelmet kiharcolni :D
Nagyon kevés, de neked is rá kellene jönni, így nem fogsz egészségesen fogyni!
Amúgy meg nyugodtan egyél, ha éhes vagy, este 6 után!!!Ez egy baromság!Max egyél egy joghurtot vagy salit:) lefekvés előtt 2 órával már ne nagyon.
19:26
nem azért mert unatkozok meg dicséretet várok vagy ilyesmi-.-
mert én nem éreztem kevésnek a kaját,mert nem voltam éhes.
köszi mindenkinek aki segített:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!