Teged mi volt az, ami motivalt az eletmodvaltasban?
Szia! #12-es vagyok! :) Köszönöm a szép szavakat! még 2021. júliusáig sikerült lefogynom 155kg-ra, így elmondhatom, hogy 1 év alatt sikerült több, mint 50kg-t lefogyni :D Teljesen őszintén elmondom, hogy kinyílt az életem, és elkezdtem élvezni, a depresszió/lelki okok után. Ebben az időszakban már nagyon nehezen tudtam fogyni, úgyhogy elhatároztam, hogy ha már nem sikerül fogyni, akkor legalább ne hízzak. Sikerült ezt betartani egészen 2023 szeptemberig. ott valami történhetett velem lelkileg, itt arra tudok gondolni, hogy a családomban is voltak problémák, a munkahelyemmel is, illetve szerintem a párkapcsolatomban is történhetett valami, mert megint elkezdődött az, hogy az evésbe menekültem. Ebből kifolyólag sajnos több mint 2,5 év súlymegtartás után híztam 15kg-t. Közel 170kg-as most újra belevágtam az életmód váltásba/folytatásába, és már közel 10kg-val kevesebb vagyok a mai nappal :)))
Bízom benne, hogy neked is sikerült eredményt elérni, és minden rendben van veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!