Az hogy az izmos pasikat szeretik a nők. Mondhatnak bármit, ez így van...
2020. nov. 30. 11:31
2/14 anonim válasza:
Most konkrétan az, hogy jövő júniusban (ha engedi a covid) unokatesómnak lesz esküvője, és szép akarok rajta lenni. Nem vagyok kórosan elhízott, 80 kg-ról indultam, de ennyi túlsúlynál már a legtöbb ruha nem mutat jól.
2020. nov. 30. 11:32
3/14 anonim válasza:
Nem akartam idő előtt meghalni? Ha hozzá tudok adni az életemhez 10-20 évet pusztán azzal, hogy egészségesebben élek, akkor miért ne? Az meg csak külön plusz pont, ha az életem második felének minősége is javul ezáltal.
Én voltam kövér, nem ajánlom senkinek. Semmi, de semmi előnye nincs. Szenvedés, éjjel nappal. A zsír rátelepszik mindenre. Az izületedre és az elmédre is. Lassabb vagy testben, fejben. Izzadsz, szuszogsz, rosszul alszol, függsz az ételtől és a kis dopamin lökettől, amit a kaja ad. A saját tested börtönében rohadsz. Az ellenségeimnek se kívánnám.
2020. nov. 30. 11:46
4/14 anonim válasza:
Hogy egészségesebb, fittebb legyek. De az se hátrány, ha jobb alakom is lesz tőle.
2020. nov. 30. 11:51
5/14 anonim válasza:
Még mindig az motivál, hogy túlsúlyosan nem érezném jól magam a bőrömben.
Jelenleg az is egy plusz löketet ad, hogy 2-3 hónap múlva tetováltatni akarok a hasam oldalsó részére.
2020. nov. 30. 13:53
6/14 anonim válasza:
A kinézetem
2020. nov. 30. 13:57
7/14 anonim válasza:
Sajat magam! Magam miatt szeretnek fogyni, hogy jol erezzem magam a boromben. Ha megszabadulok a felesleges kiloktol, tobb onbizalmam lesz.
2020. nov. 30. 19:33
8/14 anonim válasza:
Azt akarom, hogy én irányítsam az életem, és nem az ételfüggőség:(. + Nem akarok meghalni. A külsőm nem érdekel. Sosem érdekelt.
2020. nov. 30. 20:19
9/14 A kérdező kommentje:
Huu de idegesit, hogy nyelvtanilag nem jol raktam ossze a kerdesem...😆
Nem mellesleg koszi az eddigi valaszokat, en epp keresem ezt a fajta loketet, ami segitene nekem is beinditani a folyamatot..
2020. nov. 30. 22:56
10/14 anonim válasza:
hát csak kezd el egyik nap és kész. én is így csináltam. az vezérelt, hogy újra beleférjek a régi ruháimba, amik ott hevertek évek óta a gardrób alján.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!