Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan sikerült a fogyás?

Hogyan sikerült a fogyás?

Figyelt kérdés

Mennyi ment le és mennyi idő alatt?

Illetve tartós volt?

2020. nov. 29. 21:05
1 2
 1/12 anonim válasza:
100%
104-ről 85-re. 3 hónap alatt. Koplalással. Ennek 2.5 éve. Most felmentem 88-ra.
2020. nov. 29. 21:07
 2/12 anonim ***** válasza:
96%

8 hónap alatt 7 kiló, még az utolsó kiló lenne vissza, de nem akar lemenni, mindegy :D

Lassú fogyás volt, mert egyrészt kicsi volt a túlsúly, másrészt, bár sokat mozogtam, az édességekről és más finom falatokról nem tudtam lemondani. De legalább tartós.

2020. nov. 29. 21:46
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Egy év alatt 18 kiló, aztán a rákövetkező évben visszajött belőle 4-5, amit aztán kamatostul lefogytam, így mostanra tartom az 50 kilót több mint egy éve (majdnem 4 éve meg 70-ről indultam). Egyébként az első naptól kezdve rendszeresen, heti 6x edzek itthon, szóval amikor híztam pár kilót, a mozgásnak köszönhettem hogy nem lett belőle jóval több, mert akkoriban evésügyileg meglehetősen elengedtem magam. A fogyókúrás időkben egyáltalán nem koplaltam, csak szimplán kevesebbet ettem mindenből, és az első hónapokban nem nasiztam egyáltalán.
2020. nov. 29. 21:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
12 kiló màrcius (karantén kezdete) óta. Nem híztam vissza semmit, szeptember óta ment le még 1 kilö. (Vagyis szeptemberig 11, azóta 1.) Nem eszem cukrot (édesítőt sem), továbbá lisztes ételből csak durumtésztát, kalóriàt nem szàmolok. Mennyiségre vàltozóan eszem, de van, hogy elég nagy adagot. Nem hiszem, hogy vissza fogok hízni, mivel nem szeretnék változtatni az étrendemen. (171 centi 72 kiló voltam most 60 kiló vagyok. Most először sikerült ennyit fogyni.)
2020. nov. 29. 22:05
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Kb. 25-30 kiló fél év alatt. Kalóriaszámlálás + futás.

80-ról kezdtem, 58-on sokáig stagnáltam, aztán lementem 52-re. Mikor elmentem egyetemre, mértem 50-et is. Aztán megismertem páromat, nem annyira figyeltem, és 2 év alatt szépen visszajött mind.

2020. nov. 29. 23:13
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

117 kilóval kezdtem idén május végén, jelenleg 76 vagyok (70 a cél).

Kevesebbet eszek, igyekszem minél több zöldséget bevinni és kalóriát számolok. Nem edzek, viszont 12 óra fizikai munkát végzek a hét 5 napján.

Ha nem esek vissza a korlátlan és észnélküli evésbe akkor tartani is fogom a súlyom.

A gyors fogyás miatt kollagén-t és vitaminokat is szedek. A bőröm egész jól visszahúzodik.

31/F

2020. nov. 30. 03:36
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

130+ (a mérleg itt akadt ki xD)ról 95-re. Ezt úgy 8 hónap alatt. Most elkezdtem egy újabbat, 95ről 85-re és most 90 körül járok.

Teljes életmód váltás. Kalória, mikró makró számlálás. Rendszeres testmozgás, aktívabb életmód.

30/F 186 cm.

2020. nov. 30. 10:17
 8/12 anonim ***** válasza:
65%

Pocsék az egész! Undorítóbb lettem, mint kövéren voltam. Február 12 én 92 kilót nyomtam. Mára 68 vagyok, de 68 és 69 közt stagnál. Iszonyat volt minden nap. Borzalmas. És a végeredmény az mindent visz! Hiába edzettem heti 3 vagy 4 alkalommal, torzszülött lettem... Úgy hogy, nem ajánlom senkinek ezt az egész tortúrát. Ráadásul a gyomromat is hazavágtam.

[link]

2020. nov. 30. 10:49
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

8-as, nem vagy torszülött, szép vékony lettél, grat!

A bőröd még lóg, de fiatalnak tűnsz, hamar vissza fog húzodni. Rá tudsz segíteni testápolókkal, bőrfeszesítő krémekkel. Kicsit szálkásíthatsz még és tökéletes leszel. ;) De hidd el, most se nézel ki rosszul.

2020. nov. 30. 11:08
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

8-as, testkép zavar teljesen normális sajnos az ilyen esetekben. Nálam is ez volt. Nem vagy rorzszülött, sőt. Le a kalappal előtted, nagyon szép munka! A bőr meg feszülni fog, nem para. Kell egy kis idő, amíg elfogadod magad, meg tudatosul benned, hogy ki is vagy :D Szinte teljesen másik ember lettél. A gyomrod is regenerálódik majd. Lélekben még én is kövér vagyok, nekem is dolgoznom kell ezen. Kb naponta változik a "De jól nézek ki" és a "Uh, hogy nézel ki már megint", amikor a tükör elé állok. Viszont az ismerősök arca, amikor meglátnak, vagy ahogy az idegenek viszonyulnak hozzám... abba higyj inkább, ne magadnak :D

Erről amúgy senki se beszél, hogy mi történik akkor, ha eléred a célod. Szerintem ez is rohadtul fontos, hogy hogyan dolgozod fel mentálisan.

2020. nov. 30. 11:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!