Mit csinálok rosszul, hogy nem fogyok?
2,5 hete minden nap tornázom 30-45percet.Emellett "diétázom". Semmi fehér kenyér,pékárú,édesség nagyon ritkán fagyi formájában.Naponta 4x eszem keveset,sok salátát. Nem akarok drasztikus fogyókúrát,reméltem,hogy így fogyhatok valamennyit.De eddig semmi eredmény és ez elkeserít.:( 166cm/75kg. Érdemes folytatnom? Min változtassak? Köszi a válaszokat.
18/L
Tükörben is ugyan olyannak látom magam,mint voltam.:S
Folytatom akkor még vagy 2-3hétig hátha beindul ennyi idő alatt már valami.Csak sajna nem peregnek a kilók,centik és így nehéz.:S
szerintem nem kell elkeseredni. nekem is hetek teltek el, mire látszódott egyáltalán valami. az a baj, hogy ilyenkor adják fel sokan. tudom, hogy kiábrándító, mikor nulla látszata van annak, hogy csinálod, de tényleg 1-2 hét szerintem, és valami kisebb változást már feltudsz magadon fedezni.
mindenki más típus. lehet, hogy most nem mennek le rólad a kilók, de aztán meg hirtelen lesz nagyobb változás. :)
szerintem jól csinálod, az eredmények hamarosan jönnek majd, kell még az a 2-3 hét
a hashajtót és társait felejtsd el, fölösleges tönkretenni magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!