Ha 15 kgot fogyok akkor a mellem is lógósabb lesz?
Hogy mennyire ereszkedik meg a fogyástól, az egyénfüggő - azon múlik, hogy te konkrétan honnan fogysz többet. Ebből a szempontból nem igazán számít a tempó.
(Mondjuk én nem érzem szükségét "megcsináltatni", mert nem arról van szó, hogy valami baja lenne az embernek, nem "elromlott" a melle, amit meg kéne javíttatni, csak megváltozott, más lett a természetes állapota. De nem zavar, ha más a műtét mellett dönt, mert neki az tetszik. Az bánt, ha valaki meghibásodásnak tünteti fel azt, ami normális biológiai jelenség.)
Nem tudom miért kell lepontozni azt aki azt mondja hogy csináltassa meg, nincs abban semmi rossz, sőt...
attól meg hogy valaki szül nem kötelező elszottyosodni ( így is tok jó hogy fogyni akar a kérdező !! Dicséretes!) és nem bűn elfogadni azt hogy a szoptatás a legtöbbször tönkreteszi a cicit
Sok dologtól függ, de valószínűleg kevésbé lesz feszes.
Én 2 szülés után fogytam 15 kilót. Puhábbak lettek a melleim a szoptatás után, a fogyás után pedig kisebbek (eleve sosem voltak nagyok), de nem lógnak. Kb. ugyanúgy néznek ki, mint a terhesség előtt. Talán az is segített, hogy napközben mindig hordok melltartót, így a gravitáció nem húzza őket lefelé :)
Én szülés után híztam 15 kg-t, majd 1 év szoptatás után ezt leadtam, a melleim lógnak. Még nem vészes, de akarok még fogyni 8 kg-t, szerintem utána borzalmas lesz. Már én is gondolkodtam felvarráson (nem szilikonon).
Pedig jó a bőröm, nem is túl nagy a mellem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!