A kicsit lógósabb (női) mellre ha edzek itthon mellizomra (fekvőtámasz félék, húzódzkodás, kis súlyzós gyakszik) akkor fog javítani a tartásán? Vagy mivel zsírszövet inkább csak a felette lévő mellizom feszesedik? :/ 20/L
kicsit el vagyok keseredve 15 éves korom óta kb, amikor ráébredtem, hogy a cicim az idő elteltével egyre jobban csak lógni fog :D persze, pont ez lenne a lényeg h ezt megakadályozzam, meg igazából nincsen nagyon csúnya cicim, néha a nagy mellbimbóudvar jobban zavar, mint az alakja, de azért nem is a legfeszesebb...
kérdés: feszesítené az edzés? meg igazából az a legnagyobb bajom hogy nem is lefele, hanem oldalra állós
melltartó nélkül alszok, és olyankor ha hason fekszek kb szemből nem is marad cicim, úgy lefolyik :D meg oldalon fekvéskor pl. ha bal oldalon fekszek a bal cicim teljesen "elkenődik" (már bocsi a szóért), a belső íve rendesen homorú lesz... szerintem ilyenkor nagyon csúnya, amúgy ha állok nem zavar. és a legdurvább hogy alapállapotában (álláskor, üléskor) egyáltalán nem néz ki úgy, mint aki ilyet fog produkálni ha oldalt fekszek. ez normális?
van másnak is ilyen? meg lehet ezt változtatni plasztika nélkül? és
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!