Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A kicsit lógósabb (női)...

A kicsit lógósabb (női) mellre ha edzek itthon mellizomra (fekvőtámasz félék, húzódzkodás, kis súlyzós gyakszik) akkor fog javítani a tartásán? Vagy mivel zsírszövet inkább csak a felette lévő mellizom feszesedik? :/ 20/L

Figyelt kérdés

kicsit el vagyok keseredve 15 éves korom óta kb, amikor ráébredtem, hogy a cicim az idő elteltével egyre jobban csak lógni fog :D persze, pont ez lenne a lényeg h ezt megakadályozzam, meg igazából nincsen nagyon csúnya cicim, néha a nagy mellbimbóudvar jobban zavar, mint az alakja, de azért nem is a legfeszesebb...

kérdés: feszesítené az edzés? meg igazából az a legnagyobb bajom hogy nem is lefele, hanem oldalra állós

melltartó nélkül alszok, és olyankor ha hason fekszek kb szemből nem is marad cicim, úgy lefolyik :D meg oldalon fekvéskor pl. ha bal oldalon fekszek a bal cicim teljesen "elkenődik" (már bocsi a szóért), a belső íve rendesen homorú lesz... szerintem ilyenkor nagyon csúnya, amúgy ha állok nem zavar. és a legdurvább hogy alapállapotában (álláskor, üléskor) egyáltalán nem néz ki úgy, mint aki ilyet fog produkálni ha oldalt fekszek. ez normális?

van másnak is ilyen? meg lehet ezt változtatni plasztika nélkül? és

2017. júl. 21. 12:51
1 2
 11/17 Andi80018 ***** válasza:
32%
Nem lehet, ez genetika. Ha zavar, csináltasd meg, a bimbó udvart is át tudják alakítani egyébként. Viszont annyi van, ha meg is csináltatod, akkor szülés utánra is tegyél félre lóvét, mert nem fog ugyanúgy kinézni. Szóval az a lényeg, hogy jobb nem lesz így, csak rosszabb, mert szülés után csak jobban lógni fog, szoptatástól függetlenül. Ez van. Kell normális melltartó, sok edzés, és máris jobb lesz az összkép.
2017. júl. 21. 15:03
 12/17 anonim ***** válasza:
52%
Az előző hozzászólásokkal ellentétben azt mondom, látványos javulást lehet elérni. Persze én sem csodákról beszélek. A mellizom fejlődésével részesedik picit, a hát és törzs erősödéséről jobb lesz a tartási, a szálkásodástól pedig kevésbé fog lógni. Nem a levegőbe beszélek, exbarátnőmön figyeltem meg a változásokat.
2017. júl. 21. 23:23
 13/17 anonim ***** válasza:
A részesedés feszesedés akart lenni meg még pár szót "kijavított" az autokorrekt bocsi
2017. júl. 21. 23:25
 14/17 A kérdező kommentje:

hmm...köszönöm szépen a válaszokat (kivétel akik full irreleváns hülyeséget írtak:))

úgy veszem ki, hogy azért mindenképp van értelme hátizmot meg mellizmot erősíteni(: valaki azt is írta az úszás is segíthet, ez igaz lehet?

11esnek azért üzenem, hogy teljes mértékben összevissza és önmagad ellen beszéltél

2017. júl. 24. 21:54
 15/17 anonim ***** válasza:
Mekkora melltartót hordassz? Mert minél kisebb melled lóg annál könnyebb feszesíteni.
2017. júl. 25. 07:31
 16/17 anonim ***** válasza:
0%

Ha valaki nem azt a választ adja, amit szeretnél hallani az egy hülye... sajnos azokra hallgatsz akik azt a hülyeséget mondják amit hallani akarsz... csak épp nem igaz...

Jó szenvedést és kesergést a továbbiakhoz... előbb utóbb majd rájössz, hogy nem működik...

2017. júl. 25. 08:19
 17/17 A kérdező kommentje:

nem. én csak arra mondtam aki full hülyeséget, összevissza beszélt, lásd 11-es: "ez genetika, nem tudsz rajta változtatni, max műtéttel (...) egy kis edzés,jó melltartó és máris jobb az összkép"

most akkor mi van? lehet vagy nem lehet? ő se tudja, de akkor miért ír ide választ? :D

én tényleg arra voltam kíváncsi, hogy kinek milyen TAPASZTALATAI (nem gondolatai h vajon h lehet) vannak ezzel kapcsolatban; negatív-pozitív; minden érdekel, hiszen pont azt akarom megtudni, hogy "érdemes-e" edzeni a mellizmokat...

2017. júl. 30. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!