Mennyire probléma egy kicsit lógósabb mell?
18 éves vagyok, nemrég fogytam kb. 10 kilót. (nem mérem magamat, mert étkezési zavarral küzdöttem, a pszichiáter megtiltotta, nem is teszem, de most M-L méret vagyok XL-XXL helyett)
A melleim most 80D-DD méretűek, én és a barátom is meg vagyunk velük elégedve.
A kérdés az, hogy utcán mennyire lenne fura egy ilyen mellű lány, akár melltartó nélkül.
Hát, istenments, hogy bántó legyek, de az ilyesmire nem azt szokták mondani az utcán, hogy fura. Inkább kiröhögnek, összesúgnak a hátad mögött, igénytelennek, undorítónak neveznek. Főleg a fiatalok, és főleg a lányok szokása az utcán másokat megbámulni. De ha kis melleid lennének, akkor azért tennék ugyanezt, ha duci lennél, akkor azért, és így tovább.
Azt neked kell eldöntened, hogy milyen megjelenést vállalsz be, és el bírod e viselni, ha esetleg megnéznek vagy megjegyzést tesznek rád.
Egyébként, ha XXL-es ruhaméretről M-re fogytál, akkor az 10 kilónál sokkal több volt. :D
Miért akarsz melltartó nélkül menni az utcán?
Minden esetre biztosan sok férfinak okoznál vele örömöt!
Én kifejezetten a nagy,lógós melleket szeretem pl.
Így engem biztosan nem zavarna :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!