Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire probléma egy kicsit...

Mennyire probléma egy kicsit lógósabb mell?

Figyelt kérdés

18 éves vagyok, nemrég fogytam kb. 10 kilót. (nem mérem magamat, mert étkezési zavarral küzdöttem, a pszichiáter megtiltotta, nem is teszem, de most M-L méret vagyok XL-XXL helyett)

A melleim most 80D-DD méretűek, én és a barátom is meg vagyunk velük elégedve.

A kérdés az, hogy utcán mennyire lenne fura egy ilyen mellű lány, akár melltartó nélkül.

2016. szept. 21. 21:42
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Melltartó nélkül kicsit fura lenne de nincs hozzá semmi közünk.:)
2016. szept. 21. 21:51
 2/8 anonim ***** válasza:
Melltarto nelkul eleg fura, melltartoban meg ugyis helyre van igazitva, nem latszik hogy amugy mennyire log.
2016. szept. 21. 21:58
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát, istenments, hogy bántó legyek, de az ilyesmire nem azt szokták mondani az utcán, hogy fura. Inkább kiröhögnek, összesúgnak a hátad mögött, igénytelennek, undorítónak neveznek. Főleg a fiatalok, és főleg a lányok szokása az utcán másokat megbámulni. De ha kis melleid lennének, akkor azért tennék ugyanezt, ha duci lennél, akkor azért, és így tovább.

Azt neked kell eldöntened, hogy milyen megjelenést vállalsz be, és el bírod e viselni, ha esetleg megnéznek vagy megjegyzést tesznek rád.

Egyébként, ha XXL-es ruhaméretről M-re fogytál, akkor az 10 kilónál sokkal több volt. :D

2016. szept. 21. 23:09
 4/8 anonim ***** válasza:

Miért akarsz melltartó nélkül menni az utcán?

Minden esetre biztosan sok férfinak okoznál vele örömöt!

Én kifejezetten a nagy,lógós melleket szeretem pl.

Így engem biztosan nem zavarna :)

2016. szept. 21. 23:40
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne lóbáld a melleidet senki arcába, akkor nem kapsz bántó megjegyzéseket. Kell az neked, hogy a dupladés, megereszkedett melleid miatt jelzőket aggassanak rád? Vegyél szépen melltartót, akár csak sporttopot.
2016. szept. 22. 20:22
 6/8 A kérdező kommentje:
Ha rétegesen öltözködök, nem hordok melltartót többnyire, mert csak kényelmetlen és nem szeretem. Ha pl. van rajtam egy trikó, pulcsi és dzseki, teljesen felesleges szerintem. Nyáron pedig szűkebb felsővel kifejezetten furán néz ki szerintem.
2016. szept. 22. 21:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Ha elég nagyok, akkor egyáltalán nem baj. Nagyon szépek lehetnek. Az a csúnya, ha kicsi, és akkor mindegy, hogy lóg vagy sem, sehogy se néz ki jól.
2016. szept. 23. 14:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ma kösd fel a cicit, mert nagy sár van odakint...
2016. szept. 23. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!