Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Van egy 'kis' probléma, ami...

Van egy 'kis' probléma, ami hát eléggé zavar. Van aki hasonló gonddal küzd?

Figyelt kérdés
Az a baj,hogy 16 éves leszek nemsokára,és akkorák a melleim hogy csak na. Nem azt mondom,hogy huu de nagyok,de ez akkor is zavaró. A melltartókkal is gondban vagyok,vannak rendes,csini melltartóim,tök jók hogy felnyomják a cicijeim a nyakamig,de roppant kényelmetlenné tud válni egy idő után. Jó persze a pasiknak mindig bejön a nagy mell...A sportmelltartókat imádom,most nemrég vettem párat a H&M-ben,tök jók,de viszont egy szexi fehér póló alatt nem néznek ki valami jól..Sokan mondták már az osztályból is hogy 'Dejó,hogy ilyen nagy cicijeid vannak' meg hasonlók,de pl.tesi óra közben sima melltartóban elég szar..Szóval lányok,valaki akinek még ilyen baja van? (Srácok se kíméljenek..van erről valami vélemény?)

2014. okt. 28. 16:24
 1/7 anonim válasza:
58%

Szerintem megfelelő szabású ruhák és vékonypántos sport melltartó és tök szexi leszel :).

kÜLmben nem gáz sőt... néha használd ki; :)

Ne szomorkodj ilyen miatt ;)

2014. okt. 28. 16:33
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát köszönöm szépen!!!:))
2014. okt. 28. 16:37
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
nekem tetszene ha latnam :) van most pasid?
2014. okt. 28. 17:01
 4/7 A kérdező kommentje:
haha,persze :)amúgy nincs
2014. okt. 28. 17:10
 5/7 anonim ***** válasza:
78%

Adj hálát az égnek! Az osztálytársaiddal csak egyetérteni tudok. Egy igazi istennő lehetsz! A kényelemmel meg lehet az a probléma, hogy rossz méretű melltartót hordasz. Nem kell őket úgy felnyomni a nyakadba.

24F

2014. okt. 28. 18:12
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is hasonló gonddal küzdöttem/küzdök. Akárhányan is mondják, hogy "de jó lehet neked", "légy rájuk büszke", igenis van, amikor kényelmetlen és nehéz miatta az élet. Én pl. alig találok magamra ruhát, mert ami jó lenne az ált. mellben szűk. :/

Tesi órára vigyél sportmelltartót, wc-ben át tudod cserélni. :) Egyébként meg vannak nagyon szép és kényelmes melltartók is, csak keresni kell és esetleg egy picit több pénzt kiadni értük. :)

2014. okt. 28. 18:42
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönööm a tanácsot!!!:):):)
2014. okt. 28. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!